To je to što me zanima!

Roditelji stradalih cura žele da odgovornog mladića kazne

Roditeljima ozlijeđenih cura je najvažnije da se njihova djeca oporave. Najteže ozlijeđena je Ana (18). Sve tri djevojke su plesale u skupini Atomic Dance Factory
Vidi originalni članak

Stjepan Vidović, Dražen Janeš i Vlado Omerović, očevi triju djevojaka koje su pokošene ispred noćnog kluba Gjuro, prvi put su javno pričali o tragediji svoje djece koja su umalo poginula na pločniku u Zagrebu, piše Večernji list. Roditeljima ozlijeđenih cura je najvažnije da se njihova djeca oporave, ali ne žele da mladići odgovorni za nesreću ostanu nekažnjeni. Auto je te kobne noći vozio Ante P. (21).

Najteže ozlijeđena od triju djevojaka je Ana Vidović (18). Ona je skupa s Tomislavom Janeš (23) te Kristinom Omerović (20) plesala u skupini Atomic Dance Factory. Cure su stradale u noći na četvrtak 10. veljače, a udario ih je autom mladić kojem su izmjerili 1,77 promila alkohola u krvi. Njegovom suvozaču su izmjerili 2,11 promila.

Dražen Janeš ispričao je kako ih je posjetio otac mladića koji je vozio automobil te su vidjeli da mu je žao, ali kaže kako je njegovo dijete, nedužno i trijezno, stradalo na pločniku. 

>>> Više pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • BERETTA_92_FS 20.02.2011.

    na zalost proveo sam jedan dio zivota u lepoglavi i imao sam cimera koji je pijan zgazio djevojcicu koja je poginula na licu mjesta. decko je imao 20 godina i svake noci se budio od nocnih mora sanjajuci tu djevojcicu i nesrecu koja se desila,na kraju si je i zile rezao pokusavajuci se ubiti a mali je u biti ljudina i prijatelj kakvoga je tesko naci ovih dana. pustite ljude da se sami nose sa svojim problemima ja sam siguran da je decku dovoljno tesko i bez vasih komentara. jbt ljudi moze se desit svakome svako od nas je barem jednom sjeo pijan za volan jbg nije da podrzavam to ali na zalost to je istina. a sad dijelite minuse kolko hocete jbg........

  • igraca14 17.02.2011.

    Sve su to tatini sinovi,a svi dobro znamo da zakoni nisu isti za sve i to nam je naša država!Potpuno se slažem da bi očevi tih djevojaka trebali uzet puške u ruke pa nek onda ti dečki budu za primjer drugima!

  • Keksolino 17.02.2011.

    Očevi, pušku u ruke i brzo riješiti TU stvar.

Komentiraj...
Vidi sve komentare