To je to što me zanima!

Roditelji su uspjeli spasiti kćer Anu (25) od otmičara

Majka Marica (49) sjela je u automobil i vrlo brzo pronašla svoju kćer. Njezinu Anu oteo je bivši dečko Tiho B. (36), koji ju je vozio po gradu
Vidi originalni članak

Anu V. (25) iz Donjih Emovaca kod Požege u utorak je oteo bivši dečko Tiho B. (36), vlasnik jedne požeške pizzerije.
- Njih su dvoje hodali četiri godine, a prekinuli su prije dvije godine. Od tada joj ne da mira. Ponaša se kao da je njegovo vlasništvo. Ne smije izaći u Požegu pa s prijateljicama bježi u Slavonski Brod. Gdje god da pođe on je nađe i zlostavlja - rekla je majka Marica V. (49) koja je u velikom šoku i strahu da se njenoj Ani što ne dogodi.
- Ana je u utorak oko 19.30 krenula do trgovine kupiti slatkiše. Kada je prošlo više od sat i pol zabrinula sam se. Pozvala sam ju na mobitel. Javila se na mobitel kojeg je najvjerojatnije imala na vibraciji tako da Tiho nije čuo poziv. Čula sam galamu, pljuske, njegove prijetnje i Anu koja mu je govorila da je prestane voziti naokolo. Pozvala sam supruga da sluša dalje, a ja sam otišla po naš auto - ispričala je hrabra majka Marica.
Nije znala gdje otmičar vozi Anu, no Ana se dobro dosjetila i govorila mu je na 'ostavi me na križanju nemoj me voziti do kapele’. Mobitel je još bio uključen, a majka je tada shvatila da su u blizini njihove kuće.
- Sjeli smo u auto i krenuli tom cestom. Vidjeli smo da nailazi njegov Alfa Romeo. Popriječila sam se da ne može proći. Izašla sam iz auta i prišla Tihi. Pustio je Anu, a ja sam ga zgrabila za majicu, komad sam otrgnula. Vikala sam mu da ću ga ubiti i udarala ga. Bila sam izvan sebe - rekla je majka.
Iako je pobjegao, policija ga je ubrzo uhitila.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • user_45230 17.03.2010.

    nije da proricem al moglo bi dalje ovako bit policija ce ga zadrzat 48 sati i pustit a on opet napravit isto al ovaj put s tuznim zavrsetkom .Mala cuvaj se od toga psihopata.

  • meemee 17.03.2010.

    E, to je mater! Svaka cast!

  • Curious 17.03.2010.

    A jel ovo neko natjecanje,otmi, istuci ,ubij????

Komentiraj...
Vidi sve komentare