To je to što me zanima!

Roditelji tražili od pedofila mito da ga ne bi prijavili

Britanski sudac osudio je ponašanje roditelja koji su tražili i uzeli 18.000 funti od pedofila kako ga ne bi prijavili da je zlostavljao njihovog sina (4)
Vidi originalni članak

Iako je učitelj matematike Gerard Raffell (42) priznao da je zlostavljao četverogodišnjeg dječaka između 2004. i 2005. godine, sudac Ian Alexander oslobodio ga je zatvorske kazne. Odredio je da se tri godine mora liječiti i deset godina će biti na listi seksualnih prijestupnika. Zabranio mu je da ikada više radi s djecom. Sudac je rekao kako je pedofila oslobodio zbog neobičnih okolnosti ovog slučaja. Roditelji dječaka umjesto da zlostavljača prijave policiji zatražili su ga 18.000 funti (145.000 kuna) mita u zamjenu za šutnju. Dao im je novac, dao je otkaz i odselio se. Za zločin se saznalo tek četiri godine kasnije nakon što je dječak drugima ispričao o zlostavljanju. Stručnjaci su rekli kako je očito da je dječak još istraumatiziran čim priča o tome i nakon četiri godine.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 25sat 15.03.2010.

    Kad im nestane para, sami će prodavati dijete! Fuj, kakvih sve ima roditelja! Budući da vijest stiže iz UK, ne čudi me !

  • PapaŠtrumpf 15.03.2010.

    Metak=4 kune. Mama, tata i pedofil=12 kuna, za sve ostalo tu je MasterCard !

  • pincot 15.03.2010.

    Pametno su roditelji postupili, sigurno imaju više koristi od njegovog novca nego da trune u zatvoru

Komentiraj...
Vidi sve komentare