To je to što me zanima!

Rohatinski je završio u bolnici radi problema s krvnim žilama

Bivši guverner je u Agrokoru uredno otvorio bolovanje, a njegovi kolege se nadaju kako će se što prije vratiti na posao. U bolnicu su ga prevezli u nedjelju popodne
Vidi originalni članak

Bivši guverner Hrvatske narodne banke, Željko Rohatinski, u nedjelju popodne je prevezen u KB Dubrava zbog problema sa krvnim žilama. Jutarnji list javlja kako su Rohatinskom operirali žilu na lijevoj nozi kako bi mu uklonili ugrušak. Liječnici su procijenili kako će se bivši guverner oporavljati tjedan dana od operacije. Iz Argokora su za Dnevnik.hr potvrdili kako je Rohatinski u bolnici. 

Bivši guverner je u Agrokoru uredno otvorio bolovanje, a njegovi kolege se nadaju kako će se što prije vratiti na posao.

Rohatinski je nakon što mu je u srpnju istekao mandat u HNB-u dobio više ponuda za posao među kojima i ponudu američke banke Goldman  Sachs koja ga je htjela zaposliti kao člana savjetodavnog odbora za poslove u južnoj i središnjoj Europi. 

Rohatinski je već i prije najavljivao kako će vjerojatno prevagnuti Agrokor, kompanija iz koje je otišao prije 12 godina. Bivši guverner je bio zainteresiran i za treći mandat u HNB-u, no premijer Milanović ipak je na tu funkciju postavio zamjenika Rohatinskog  Borisa Vujčića. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • emtimater 04.09.2012.

    Znao sam ja davno da nije zdrav, čim je između Goldman Sachsa i Agrokora odabrao Todorića.

  • soso0015 04.09.2012.

    ima boga bog ga kaznjava sto je s ostalim bankarima zaduzio hrvatski narod s valutnim klauzulama i naravno nepovoljnim kamatama i jos bi ga trebali hvaliti pa lik je za odstrel.ima boga.

  • Capafiori 04.09.2012.

    Umor, stres, pritisak sa svih stana, išćekivanje "razvoja", sve je to okidač na zdravlje. Vjerujem da je bilo puno ponuda za njegov prelazak, ali da je izabrao povratak "kući" jer bi izlaskom otvorio mnoga nepoželjna pitanja i odgovore, pa i do samoga lobiranja njega kao guvernera. Svejedno bih voljela da jednom kaže tko je, po zaslugama, u doba kad je on postao guverner, trebao postati guverner NBH, no, taj odgovor će možda moći dati tek nakon isteka mandata ove vlade. Eh, gospodine Rohatinski, vratili ste se (kao "dobar otac") sa službenoga puta iz NBH, a darova nema. Ili da ipak počnem vjerovati u kaznu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare