To je to što me zanima!

Rohatinski: 'Nemam asa u rukavu, ali imam streljiva'

Nemam asa u rukavu, ali imam streljiva, rekao je u ponedjeljak Željko Rohatinski guverner HNB-a na konferenciji 'Dan velikih planova' u Zagrebu
Vidi originalni članak

Nemam asa u rukavu, ali imam streljiva, rekao je u ponedjeljak Željko Rohatinski guverner HNB-a na konferenciji 'Dan velikih planova' u hotelu Sheraton u Zagrebu. Dodao je kako ne očekuje da će Vlada mijenjati vođenje ekonomske politike pa će zato iduće godine još više ovisiti o inozemnom financiranju. Ipak obećao je stabilan tečaj. Naglašava da će, ako se ne privatiziraju brodogradilišta vanjska zaduženost sa 83 posto porasti na 100 posto BDP-a. Zaključio je da će 2010. biti godina otriježnenja.  

Idi na 24sata

Komentari 2

  • djelotvornost 27.10.2009.

    Hrvatski akademski znanstvenici jos nisu \"razumjeli\" rijeci ROHATINSKOG \"Nemam asa u rukavu, ali imam streljiva\" i HRVATSKA akademska zajednica drzi jezik za \"zube\" jer ne smije BLEJNUTI, sve zbog svoje slabosti u svim prostorima slozenosti. Hrvatska akademska zajednica se PREPORODILA u HRVATSKU akademsku elementarnu nepogodu koja je zavladala na svim Hrvatskim institucijama i ustanovama, po pokroviteljstvom \"jugojanjicarske mafije\" sa ravnateljem jugojanjicarom \"MAFIJA mesic\". POSTENI HRVATSKI AKADEMCI + PROBAJTE DA SE USREDOTOCITE U JEDAN \"UM\" I TU NICEGA NEMA STO SE NE MOZE UCINITI.

  • PapaŠtrumpf 26.10.2009.

    Šta ga svi pametuju... Uvedite dokazivanje porijekla novca i zapljenu nelegalno stečene imovine pa da vidimo tko je gdje ! Svi svugdje zato jer su u pekmezu apsolutno svi iti malo utjecajni i na položaju stoga kako uvaženi g.Rohatinski kaže jedino rješenje je streljivo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare