To je to što me zanima!

Rohatinski radi na političkom imidžu? Ide na govorne vježbe

Rohatinski tvrdi kako posjećuje logopeda iz osobnih razloga i time opovrgnuo glasine kako će biti premijerski kandidat HSLS-a iako je popularniji od premijerke
Vidi originalni članak

Guverner HNB-a Željko Rohatinski četiri dana je proveo na intenzivnom tretmanu kod logopeda Darka Novosela u Varaždinu. Druga polovica tretmana očekuje ga u svibnju, a već sada zamuckuje manje nego prije. Novosel je osmislio metodu ValMod (Varaždinski logopedski model). Nije želio komentirati stanje pacijenta, ali su zagrebački logopedi neslužbeno prokomentirali metodu za Jutarnji list. Kažu kako je kod starijih pacijenata napredak odmah vidljiv te da metoda daje odlične rezultate, ali se nakon godinu dana javljaju recidivi. 

Rohatinski je potvrdio da ide na tretman, ali tvrdi, iz osobnih razloga. Tako je demantirao glasine kako će biti premijerski kandidat HSLS-a. Prema istraživanjima, samo je Josipović popularniji od Rohatinskog. Kosor i Milanović zaostaju za njim čak 10 posto.

Izvorni tekst pročitajte ovdje.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • astor35 25.02.2011.

    Ljudi moji pa je li ovo moguce?Ima li netko da razmislja svojom glavom?Kakav Rohatinski,o cemu vi baljezgate.Znate li tko izaziva svjetske krize i tko u stvari vlada svjetom?To nisu politicari ,vec financijeri politickih kampanja.Tako je svugdje u svjetu,a financijeri su korporacije iza kojih stoje banke i tocka,utuvite si to u glavu.Mozda vam se cini Rohatinski kao osoba koja zna svoj posao,je tocno zna svoj posao,a to je dobit banaka.Banke koje su u Hrvatskoj, imaju 3 puta vece kamate nego sto imaju u maticnim zemljama i imaju puno vecu dobit nego u svojim zemljama u odnosu na standard i broj stanovnika.Za to je i Rohatinski proglasen Guvernerom godine,a sto mislite tko ga je proglasio,ja nisam,a niste ni vi.Informirajte se malo kako funkcionira svjet i politika,prije no sto pocnete baljezgat gluposti.Pokusavamo se rjesiti sluga bjelosvjetske mafije,a vi bi jos samog vraga na vlast doveli.Aloooo,uz nasu vlast,strane banke su jedan od glavnih krivaca za stanje u drzavi,ako ne i glavni,a vi bi mi nekog bankara za premijera,alooooo,ne pricati o materiji o kojoj ne znate ni 1%!!!!!!

  • Dalekoo 24.02.2011.

    Rohatinski je legenda.....Rohatinski zna! Jako pametan čovjek! .....Rohatinskog za premijera!!! ..... Lijepi komentari, no bojim se da je on ipak covjek koji radi za bankarske krugove prvenstveno.. nije ga bilo ni za cut ni za vidjeti kad su se banke prodavale strancime i "privatizacija" harala hrvatskom...vjerujem da nebi uspio to zaustaviti, ali sama cinjenica da nije nista napravio, pa taman alarmirao javnost o potrebi da se to zaustavi, ( covjek ima dovoljno znanja o financijama i kako drzava funkcionira da je znao da je to put u propast) aludira na to da je on vjerovatno na toj poziciji ne samo zbog svoga znanja nego i podobnosti pogotovo prema bankarskim krugovima, (manje vise svi danas znaju da bankarski krugovi imaju odgovornost samo prema svjetskoj banci...)..Svaka mu cast na znanju, ali drzati ga kao "spasioca hrvtatske"... ne bih mu bas dao tu titulu... prije bih rekao....jadna drzava kojoj na izdisaju bankar stize u pomoc...

  • plavi cvijet 24.02.2011.

    Ne mora se gospodin Rohatinski maltretirati vježbama jer njegova djela i najvažnije, životni put - govori sve. On bi izabrao prave suradnike i to bi već bilo dovoljno. Priznajem, to je moja potajna želja. Još jedna moja potajna želja je vidjeti Mladog Jastreba negdje u vrhu. Jednostavno, nema napretka bez poštenih ljudi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare