To je to što me zanima!

Rok za isplatu je istekao: Borit ćemo se za taoce do kraja

Ne zna se da li su ISIL-ovi militanti pogubili dva Japanca. Tražili su 200 milijuna dolara za njihove živote, no japanska vlada novac nije isplatila u zadanom roku
Vidi originalni članak

Japanska vlada kazala je kako neće odustati od spašavanja dvojice sunarodnjaka iz ruku ISIL-a.

Militanti su oteli Kenjija Gotoa (47) i Haruna Yukawa (42) i zatražili od premijera Shinzoa Abea 200 milijuna dolara otkupnine. Za isplatu su imali 72 sata koja su istekla, no još se ne zna da li su militanti ispunili svoju prijetnju i pogubili taoce. 

- Uzimamo u obzir sve mogućnosti i temeljito provjeravamo sve informacije. Nećemo odustati dok ih ne spasimo. Zajedno ćemo se vratiti kući, kazao je zamjenik ministra vanjskih poslova Yasuhide Nakayama koji zbog talačke situacije boravi u Jordanu, javlja FoxNews.

Al-Hayet Media/YouTube

Idi na 24sata

Komentari 14

  • ivan015 24.01.2015.

    ej muho,muho... https://www.youtube.com/watch?v=2HdOLOn0L3M

  • mali_luka_1 24.01.2015.

    nažalost ubit će ih besplatno! njima život ništa ne znači... 200 milji ili nula...isti kur**... sravnit ih sa zemljom,al doslovno!

  • velikijasenko 24.01.2015.

    Nešto si razmišljam; CIA je stvorila takoreći ISIL zbog Assada kao i svojedobno Al Qaidu i podržavala Talibane zbog Sovjeta. Non stop su u false flag operacijama. Možda su ovo i autentične snimke. Možda su se Ameri doista spustili na Mjesec.

Komentiraj...
Vidi sve komentare