To je to što me zanima!

Roštiljem osvojili žiri i u Zadar odnijeli zlatni ćevap

Kulinarske tajne: Najbolji roštiljaši stigli su na Jarun kako bi svima pokazali kako se radi fina klopa. zadrani su ostali iznenađeni pobjedom
Vidi originalni članak

Zamamni miris roštilja namamio je u nedjelju mnoge na zagrebački Jarun na prvo hrvatsko prvenstvo u roštiljanju koje su organizirali 24sata i Narodni radio. Osam ekipa iz Hrvatske pokazalo je svoje kulinarske vještine. Svatko od njih “okrenuo” je dvije kile mesa i pokazao svima prisutnima kako se to radi. Nakon pomnog degustiranja peteročlani žiri donio je tešku odluku i zlatni ćevap predao u ruke ekipi Maraska iz Zadra.
- Nismo uopće očekivali pobjedu, ali smo oduševljeni. Toliko sam uzbuđena da nemam riječi - rekla je Zadranka Anita Mitrović. Pobjednici su uz “ćevap“ dobili i peterodnevno putovanje u Prag te plinski roštilj. Drugo mjesto zauzele su Filipovćice iz Osijeka, a treće ekipa Mezza Brenta iz Poreča. Sve ljubitelje dobre klope zabavljali su domaćini Rafo i Vid Balog u čemu su im pomogli i neizostavni Baruni.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare