To je to što me zanima!

Rotarijanci skupljaju novac za ultrazvuk za pregled kukova

Početkom ove godine otvorena je preuređena pedijatrija u goričkom Domu zdravlja, no ona nema ultrazvuk za pregled kukova. Rotarijanci su odmah priskočili u pomoć
Vidi originalni članak

Rotary klub Velika Gorica je nastavio akciju skupljanja novca za ultrazvuk za pregled kukova za goričku pedijatriju koncertom u Domu kulture Galženica. Ljubiteljima ozbiljne glazbe predstavili su se Vedran Kuštrak na kontrabasu i Borut Vidošević na klaviru s 14 kratkih komada.

- Koncert je ispunio sva naša očekivanja. Sada je jasno da u Velikoj Gorici postoji interes za ovakvu vrstu glazbe ali još je više  jasno da postoje dobri ljudi koji su voljni pomoći humanitarnim akcijama poput naše – rekao je Damir Kotrman,  predsjednik Rotary kluba Velika Gorica.

Početkom ove godine otvorena je preuređena pedijatrija u goričkom Domu zdravlja, no ona nema ultrazvuk za pregled kukova. Rotarijanci su odmah priskočili u pomoć i organizirali humanitarnu akciju kako gorički mališani ne bi trebali odlaziti na pregled kukova u Zagreb. 

- Našoj akciji odazvalo se mnogo donatora, prijatelja, poduzeća i obrtnika. Da bi osigurali i taj dio zdravstvene skrbi moramo prikupiti 150.000 kuna za ultrazvuk – objasnio je Kotrman. 

Svi koji mogu i žele pomoći u nabavci ultrazvuka mogu to učiniti uplatom na namjenski žiro-račun za Humanitarnu akciju nabavke ultrazvuka za pedijatriju Doma zdravlja Velika Gorica broj 2481000-1522000029.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • elenoraa 20.05.2013.

    masoni na najnižoj razini piramide, Rotary i Lyonsi... KATASTROFA!!! Bože smiluj nam se...

  • hrvatina59 19.05.2013.

    Na vrh glave mi je tih masona i slobodnih zidara, skupljaju novac da kupe neki uredjaj, a zapravo vrbuju ljude za svoje ideje. Komunizam- internacionalizam. Obnova jugoslavije i tito, to je ono sto oni oce. Fuuuuj!

Komentiraj...
Vidi sve komentare