To je to što me zanima!

Rotvajler napao ženu (38) te ju je izgrizao i ogrebao

Rotvajlera je vlasnik (32) doveo u park, pustio ga s povodca i ostavio bez nadzora. Bez povoda pas je napao ženu koja su odmah prevezli u bolnicu
Vidi originalni članak

Rotvajler je u slavonskobrodskom naselju Slavonija u utorak napao Maricu Š. (39) dok se šetala parkom. Marica je ujutro išla na posao i vidjela muškarca kako vodi psa. Rotvajlera je vlasnik (32) doveo u pustio s povodca i ostavio bez nadzora. Rotvajler se zagledao u Maricu, skočio joj na leđa i izgrebao ju. Žena je vrištala. Vlasnik ej uhvatio psa, te ga opet pustio. Rotvajler se ponovo zaletio na Maricu i napao ju. Uspjela mu je pobjeći. Zbog više ugriza i ogrebotina po cijelom tijelu žena je završila u slavonskobrodskoj Općoj bolnici gdje joj je ukazana liječnička pomoć. Protiv vlasnika opasnog psa podnijeli su optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom sudu u Slavonskom Brodu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • slama 19.08.2009.

    pa te psine su stvarno prešle svaku mjeru.a i gazde.

  • teodora 19.08.2009.

    I to je normalno ponašanje psa ??? Možda ga je gospođa \"dragala\" po glavi nestašno?!? A sad zaštitari moji recite da je samo gazda kriv za ovo ? Nema teoretske. Ja mu ne bi sudila al bi mu injekcija presudila.

  • Sokol_zg 19.08.2009.

    nožem u grkljan uhh da mi je barem taj đukac kraj mene

Komentiraj...
Vidi sve komentare