To je to što me zanima!

Rotvajler poludio pa napao i izgrizao 3-godišnju curicu

Djevojčica ima teške ozljede glave, ruku i tijela te su je odvezli u virovitičku bolnicu. Srećom, nije u životnoj opasnosti. Psa će odvesti na promatranje
Vidi originalni članak

Mladi roditelji doveli su svoju trogodišnju djevojčicu na čuvanje kod bake i prabake u Starogradački Marof. U dvorištu je bio vezan rotvajler Aron, kojeg je unuk uzeo od poznanika. Inače dobroćudan i razigran pas, skočio je na djevojčicu i izgrizao je po rukama, tijelu i glavi.
- Curica je vrištala u dvorištu. Izašla sam van iz kuće i imala što vidjeti. Mala je ležala na travi, a pas ju je grizao. Dok je kćerka Mirjana odvlačila psa od malene, ja sam ju, svu krvavu, odvlačila od psa koji kao da je poludio - ispričala je šokirana prabaka Danica Hidek (67). Djevojčicu su s teškim ozljedama prevezli u virovitičku bolnicu. Srećom, nije u životnoj opasnosti, ali ostala je na liječenju. Po rotvajlera će doći veterinari koji će promatranjem utvrditi je li bijesan.

ROTVAJLER NE SMIJE OSTATI SAM S DJECOM
Rotvajleri su pasmina koja je uzgojena da bude oštra i izrazito opasna. Oštra narav im je u genima, kaže veterinar Dragan Petrović iz ambulante Nera. Dodaje kako je baš s obzirom na prirodu rotvajlera taj pas posebno opasan, ako ostane sam s djetetom.
- Malo dijete ne bi se smjelo ostavljati samo ni s jednim psom, a pogotovo ne s rotvajlerom - kaže Petrović.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • Shewolf 13.07.2009.

    ama dajte...ja sam odrasla s rotvajlerom..bokserom...i ostalim \"opasnim\" pasminama...i nijedan nije pokazao agresiju prema djeci...cak ni kad su mu gurali saku u usta.........to dijete je moglo izletit na cestu..mogao je naic lutalica pa je izgristi...a mogla je ona stosta napraviti da izazove zivotinju..ja se sjecam kak je jednom pred mojim ocima par puta djete bacalo kamenje na sarplaninca...dok nije jednom poludio i samo skocio na dijete i rezao na njega..nije ga ni ugrizao ni nista...poanta ovoga je ..........da je to opasna pasmina AKO se s njom ne zna rukovati......djete se sa psom NE ostavlja samo...jer djete je djete neka svjesno..a neka nesvjesno maltretiraju zivotinju... u svakom slucaju..vidim da je ovdje rotvajler na lancu...tako da...i rest my case..

  • tajnamoja 13.07.2009.

    A lik vlasnik rotvajlera mi je najjači

  • gucica 13.07.2009.

    Pa di je bila baka?!Šta je luda puštati dijete od 3 godine samo u dvorištu?!Pa mogla ju je onda pustiti da sama malo prošeta autoputom!Bože dragi nekim ljudima se nemogu nadiviti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare