To je to što me zanima!

Rotvajlerica napala dječaka (7) pa jako izgrizla njegovu majku

ŽIVOT JOJ NIJE UGROŽEN Sina (7) kuja Dora je lakše ozlijedila, a majka je izvan životne opasnosti nakon liječničke intervencije. Pas ih je napao dok su šetali u mjestu Zajci kraj Potpićna u Istri
Vidi originalni članak

Žena (37) iz mjesta Zajci kraj Potpićna u Istri završila je u bolnici nakon što ju je napala susjedova rotvajlerica. Dok je sa sinom (7) bila u polju, susjed je bio u vinogradu s kujom Dorom koja je odjednom, ničim izazvana, potrčala ka ženi i dječaku i nije reagirala na povike vlasnika da stane. Žena je počela bježati i vikati, što je kuju razljutilo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prvo je dva put ugrizla dječaka za nogu, a kad je majka pritrčala djetetu u pomoć, napala je i nju. Vlasnik je dojurio do razbješnjele Dore i uspio je zaustaviti.

- Majka i dijete odmah su prevezeni u riječke bolnice. Ona je teže ozlijeđena, a dijete ima lakše ozljede - rekli su iz PU Istarske za Jutarnji list.

Nitko od mještana nije htio komentirati napad, ali kažu kako rotvajlerica nije prije bila problematična. Vlasnici kuje šokirani su, žale zbog napada i rekli su da će je uspavati.

Idi na 24sata

Komentari 182

  • Beni.bozer75@net.hr 14.03.2017.

    Nemoj te ga uspavati nije pas kriv..... Dante mu drugu priliku uz brnjicu.... Postoji razlog zasto pas napravi takvo zlo... Zasluzila Je zivijeti.......

  • Beni.bozer75@net.hr 14.03.2017.

    Ne treba PSA uspavati... To nije humano trebla Je kuja imati brnjicu... Ne ubijati... Zao mi make I dijeteta Ali treba mu dati priliku nine pas kriv... Protiv Sam to Je smrtna kazna za PSA postoji li za ljude kad naprave sranje uspavljivanje...

  • laly01 14.03.2017.

    Najgore mi je kad netko ko ima male pasmine tipa maltezer ,hvanezer itd..ide pljucat po ljudima koji imaju jake pasmine pasa..A poznato je da ti psi grizu 100 puta vise od velikih pasmina ali se ti napadi ne ragistriraju tj nit se ne prijave jel maltezer svom srecom nema snagu Rotta..jel tad bi bilo puuno vise napada sa ovakvim posljedicama! Malo krvi ocito roditeljima znaci "dobar pas" =maltezer??!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare