To je to što me zanima!

Rovinj: Dvogodišnjak je pao s tobogana, bori se za život...

Uspjeli smo stabilizirati njegovo stanje, a onda su ga hitno prevezli u München gdje je trebao nastaviti liječenje, kažu liječnici odjela intenzivnog liječenja riječke bolnice
Vidi originalni članak

Dječak iz Njemačke igrao se u parku u Rovinju. Pod još nerazjašnjenim okolnostima pao je s tobogana i teško se ozlijedio. Liječnici u Münchenu se bore za njegov život. 

Mališan je pao s tobogana u autokampu Polaris s visine od jednog metra. Na tlu nije davao nikakve znakove živote. 

Reanimirali  ga, stabilizirali i prevezli u Rijeku

Hitnu pomoć pozvao je jedan građanin, koji je rekao kako se mališan guši. Hitno su ga prevezli u Pulu pa poslije u KBC Rijeka. 

- Dijete je, nasreću, reanimirano, stabilizirano i živo prevezeno u Rijeku na daljnje liječenje - rekla je ravnateljica županijske Hitne pomoći Ksenija Družetić-Božić.

Probijena su mu oba plućna krila

 Neslužbeno doznajemo da su nesretnom dvogodišnjem dječačiću u padu probijena oba plućna krila. 

- Na odjelu u našoj bolnici bio je oko 72 sata. Uspjeli smo stabilizirati njegovo stanje, a onda su ga hitno prevezli u München gdje je trebao nastaviti liječenje - rekli su na odjelu intenzivnog liječenja riječke bolnice. 

Istarska policija nema nikakvih podataka o nesretnom slučaju jer ih, kažu, nitko nije zvao.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • jurica095 27.06.2013.

    tobogani su jako opasni za malu dijecu i ja imam sina od dvije godine i stalno kada ide na tobogan stojim iza njega da ne padne .treba se napravit u svakom parkicu za dijecu ,ispod svakoga tobogana neku mekanu pdlogu ,npr.mekanu spuzvu da se takve stvari ne dogadaju.

  • štipalica 27.06.2013.

    Bio tobogan mali ili veliki, ja svoje dijete nisam puštala samo na njega, nego sam cijelo vrijeme bila sa njim, iako su mi se ostali roditelji u parku smijali. Tek sam sa osjetila da je dovoljno veliko pustila sam ga samog, iako i dalje nisam skidala oči sa njega. A dječaku želim brz oporavak

  • user_60928 27.06.2013.

    Gdje su bili roditelji?Na plazi?

Komentiraj...
Vidi sve komentare