To je to što me zanima!

Rovinj: HT-u prva nagrada za najtransparentniju kompaniju

Ovogodišnje laurete Poslovni dnevnik izabrao je među 33 kompanije, a dobitnici su HT, AD Plastik i Atlantic Grupa. Nagrade su dodijeljene na konferenciji u Rovinju
Vidi originalni članak

Hrvatski telekom, AD Plastik i Atlantic Grupa na konferenciji Zagrebačke burze i fondovske industrije u Rovinju dobile su nagrade za najtransparentnije kompanije na domaćem tržištu, piše Poslovni.hr

Prvu nagradu je u ime HT-a primila Erika Gašpar, operativna direktorica Sektora za korporativne komunikacije i odnose s investitorima HT-a. Kazala je kako je komunikacija bitna za transparentnost te da dijalog mora biti iznad monologa. 

Kompaniji AD Plastik ovo je prva ovakva nagrada, a njihov predstavnik Stjepan Laća rekao je kako im je nagrada poticaj za daljnji rad u odnosima s investitorima. 

Ovogodišnje laurete Poslovni dnevnik izabrao je među 33 kompanije čije su dionice uvrštene na Službeno tržište ZSE, kao i među najlikvidnijima s Redovitog tržišta i svih koje ulaze u izračun indeksa CROBEX10. Odabrane su tri najbolje među tvrtkama  koje su pristale na strože zahtjeve o transparentnosti svoga poslovanja kao i one koje se više nalaze u fokusu investitora.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Capafiori 18.10.2013.

    HT i transparentnost??? :))) Što je, Mudriniću treba malo lovice?

  • 17.10.2013.

    Operativna direktorica, korporativne komunikacije, investitori, kompanije.....koja gomila ružnih stranih riječi....

  • Ja sam taj_1 17.10.2013.

    Najgroznija firma koju znam... Valjda im treba malo puno reklame pa su politički dobili ovu nagradu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare