To je to što me zanima!

Rovinj: Prodavali amfetamin, policija im pokucala na vrata

Policajci su pronašli više vrećica s ukupno 60.3 grama amfetamina, tri mobitela, digitalnu vagu, pribor za konzumaciju droge, kuhinjski pribor s tragovima bijele praškaste tvari, te vrećicu s oko 143.55 grama kofeina
Vidi originalni članak

Rovinjska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila da su 32-godišnjak i 31-godišnjakinja počinili kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.



Nakon što je policija na terenu prikupila informacije o tome da muškarac i žena preprodaju drogu, temeljem sudskog naloga su 3. lipnja u poslijepodnevnim satima obavili pretragu njihova stana u Rovinju. Pronašli su više vrećica s ukupno 60.3 grama amfetamina, tri mobitela, digitalnu vagu, pribor za konzumaciju droge, kuhinjski pribor s tragovima bijele praškaste tvari, te vrećicu s oko 143.55 grama kofeina, odnosno primjese koju su osumnjičeni miješali s amfetaminom. Pronađeni predmeti su im oduzeti. 

Protiv 31-godišnjakinje podnijeti će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku, dok će 32-godišnjak danas tijekom dana biti priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske. 

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Ligma Pennys 04.06.2020.

    kad nema posla, snađi se druže..

Komentiraj...
Vidi sve komentare