To je to što me zanima!

Rovinj: Slovenskog ronioca pregazilo motorno plovilo?

Na Slovenca, Huga Zagoršeka (31), vjerojatno je naletjelo neko plovilo koje ga je ubilo. On je ronio nedaleko od otoka Sv. Ivan na pučini kod Rovinja
Vidi originalni članak

Istraski ronioci pronašli su u četvrtak oko 21.10 sati mrtvo tijelo 31-godišnjeg Slovenca Huga Zagoršeka. On je rano ujutro sam krenuo u podvodni ribolov nedaleko otoka Sv. Ivan kod Rovinja. Budući da se nije vratio njegova je supruga prijavila nestanak policiji oko 17 sati. Nakon višesatnog traganja izranjavano tijelo nesretnog ronioca pronašli su na 12 metra dubine. Pretpostavlja se da je Slovenca ubilo neko plovilo, a za sada se ne zna o kojem se plovilu radi i tko je njime upravljao. Neslužbeno doznajemo da je Zagoršek imao zakačenu bovu dok je ronio.
- Policija moli sve građane koji nešto znaju o događaju da se jave u policiju zbog rasvjetljavanje slučaja - rekla je Nataša Rogić iz policije. Naložena je obdukcija tijela.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • balun 15.08.2008.

    E hebiga, više ni sa bovom nisi siguran od bahatih i novopečenih \"nautičara\". Prvo su nas ubijali dinamitaši sad gliseraši , pošlo je sve u PM , dok ne prođe sezona i odu doma najbolje je ne ulaziti u more.

Komentiraj...
Vidi sve komentare