To je to što me zanima!

Rovinjska policija pomoću psa Duksa otkrila pola kile 'trave'

Policija je temeljem sudskog naloga u četvrtak obavila pretragu mladićeva (27) osobnog vozila, kuće i pripadajućih prostorija na području Rovinja
Vidi originalni članak

Rovinjska je policija nakon kriminalističkog istraživanje utvrdila da je 27-godišnjak neovlašteno proizvodio i prodavao drogu.

Policija je temeljem sudskog naloga u četvrtak obavila pretragu njegovog osobnog vozila, kuće i pripadajućih prostorija na području Rovinja. U pretrazi je sa svojim vodičem sudjelovao i službeni pas Duks, koji je u posljednjih mjesec dana već dva puta našao drogu, a rezultati nisu izostali ni ovoga puta.

Tako je zahvaljujući dobrom i istreniranom nosu u podrumskim prostorijama pronađeno 518 grama marihuane, 80 grama sjemenki indijske konoplje, a uz to i digitalna vaga, oprema za takozvani 'indoor' uzgoj marihuane, odnosno cijevi, filteri, lampe, transformator i drugi predmeti.

Protiv osumnjičenog će podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Boksi_1 03.03.2019.

    Di je sada ministarstvo poljoprivrede?! Zašto ne daju mladom momku poticaje neke pa da uspije, a ne ovako brutalno mu gasit firmu?! Kao da radi s tonama pa im je on sad neka konkurencija... A mali imo za par joji!

  • ivica48 03.03.2019.

    Kod nas u Slavoniji imate trave koliko hočete još balirana

  • EUROPE5 02.03.2019.

    Strasna vijest ha ha ha ha, Mup je najjaci ha h ha ha

Komentiraj...
Vidi sve komentare