To je to što me zanima!

Ruby tražila 5 milijuna eura kako bi šutila o maloljetnosti

Transkripti telefonskih razgovora pokazuju kako je Ruby tražila od Berlusconija pet milijuna eura za šutnju o tome kako je bila maloljetna tijekom posjeta vili u Arcoreu
Vidi originalni članak

U telefonskim razgovorima s prijateljem, marokanska plesačica Ruby (18) je otkrila kako ju Berlusconi stalno zove i obećava joj brda i doline samo da nikome ništa ne govori.

Iako oboje tvrde da nije bilo seksualnog odnosa, transkripti pokazuju da je Berlusconi šutnju puno platio. U razgovorima s prijateljima Ruby otkriva da ga ovaj skandal najviše plaši i da je veći od skandala s Patrizijom d'Addario i Noemi Letizije. Za to što joj se ime vuče kroz blato Ruby želi izvući neku korist, prenosi Corriere della sera.

Tužitelji u Milanu zatražili su od parlamenta dozvolu za nastavak istrage. Talijanski premijer smatra kako je ovo još jedan način da ga se diskreditira i uništi karijera jer se tužitelje ne tiče njegov privatni život ni njihovo špijuniranje njegovih gostiju.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • blonde 18.01.2011.

    treba ga što prije izbaciti iz politike, pa neke ljubavnicama daje po par eura a ne milijune....nakon toga ga budu htjele samo starice kao što je i on...hahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare