To je to što me zanima!

Rudari zbog plaća odbili izaći iz jame nedaleko od Tuzle

Oko 170 rudara iz rudnika "Mramor", koji djeluje pod okriljem rudnika "Kreka", inzistira na isplati više zaostalih plaća, a kako to nije ostvareno do petka počeli su prosvjed u jami rudnika
Vidi originalni članak

Rudari noćne smjene rudnika Mramor nedaleko od Tuzle odbili su u subotu izaći iz jame prosvjedujući tako zbog neisplate plaća te su zajedno s kolegama iz prve smjene počeli štrajk, izvijestili su mediji u Bosni i Hercegovini.

Oko 170 rudara iz rudnika "Mramor", koji djeluje pod okriljem rudnika "Kreka", inzistira na isplati više zaostalih plaća, a kako to nije ostvareno do petka počeli su danas prosvjed  u jami rudnika.

Predsjednik Sindikata rudnika Kreka Fikret Mehić potvrdio je da su plaće trebale biti uplaćene radnicima do 15. travnja, a dugovanja za topli obrok do 20. travnja.

Ovo je drugi put u proteklih godinu dana da rudari u rudniku Mramor ostaju zatvoreni u jami tražeći isplatu plaća i drugih obveza.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • georgia 16.04.2016.

    jadni ljudi, tako teško zarađuju za život i onda im ni tu siću ne isplate...e za takve poslodavce koji se bogate na grbači jadnog naroda treba oduzeti imovinu i namiriti radnike..

  • bijesna baba 16.04.2016.

    jadni ljudi, tako tesko zaradjuju za kruh i onda im se i to malo ne isplacuje

  • rashomonn 16.04.2016.

    To samo bosanac može , odbite ući u jamu a ne izaći iz nje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare