To je to što me zanima!

VIDEO Čudo u Zagrebu: 'Ruka' dizalice spasila život radniku koji je bio u kranu koji se srušio

Kran se srušio na cestu, a prava je sreća da nitko nije smrtno stradao. U kabini dizalice bio je 36-godišnji radnik koji je zadobio teške tjelesne ozljede
Vidi originalni članak

Nezapamćena oluja pogodila je u srijedu poslijepodne Zagreb i okolicu, a u samo pola sata napravila je ogromne štete. Letjela su stabla, krovovi, fasade, reklamni panoi. Na zapadu grada snažni vjetar srušio je kran u kojem se u tom trenutku nalazio radnik.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'Ruka' dizalice radniku je spasila život jer je ona prva pala, a kabina u kojoj je on sjedio pala je na nju.

Kran se srušio na cestu, a prava je sreća da nitko nije smrtno stradao. U kabini dizalice bio je 36-godišnji radnik koji je zadobio teške tjelesne ozljede, piše Zagreb.info.

KOD PLIVE POGLEDAJTE SNIMKU: Vjetar u Zagrebu srušio mega dizalicu!

Snžano nevrijeme u Zagrebu je odnijelo dva života, a u zagrebačkim bolnicama smjesšteno je 50 ozlijeđenih ljudi.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • TAKE IT BACK 20.07.2023.

    Sreća u nesreći. Međutim sjećam se tih dečki u kranskim dizalicama iz one trule države. Šef gradilište ili barem poslovođa su prilikom jačeg vjetra te dečke "skidali" sa dizalica sve dokse ne stvore uvjeti da sigurno mogu raditi, Dabas je bitno da on gazdi priskrbi peneze pa makar to platio životom, jer rokovi se moraju poštovati.

  • KovaCro 20.07.2023.

    Tragedija. Nitko ne kaze da nije, ali 24h ima mega lose ljude, jer to nisu novinari. "smjesšteno". Nema clanka bez gresaka, neke je tesko uopce razumijeti. Zalosno. No bitno je da portali koji prenose vazne vijesti budu tocni, precizni, istiniti i citki.

  • Lunasol 20.07.2023.

    Hvala Bogu prezivio je ,samo da se oporavi bez trajnih posljedica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare