To je to što me zanima!

Rumunjka rodila 18. dijete, a možda će imati još koje

Livia Ionce (44) sa suprugom Alexandruom ima čak deset djevojčica i osam dječaka. Stari su od pet dana do 23 godine. Možda će imati još djece
Vidi originalni članak

Rumunjska imigrantica u kanadskoj pokrajini Britanskoj Kolumbiji, Livia Ionce (44), rodila je prošloga utorka svoje 18. dijete. Tako je postala majka s najviše djece u toj pokrajini u posljednjih 20 godina. Djevojčica je teška 3,5 kilograma.
- Nismo nikad planirali koliko ćemo djece imati. Bog vodi naše živote i on odlučuje - rekao je ponosni otac Alexandru.
Bračni par je imigrirao u Kanadu prije 18 godina, a njihovih 17 djece je staro od 20 mjeseci do 23 godine. Imaju deset djevojčica i osam dječaka.
- Htjeli smo dječaka jer bismo tako imali jednak broj kćerki i sinova. Zahvalni smo Bogu što su svi zdravi i sretni - kazao je Alexandru.

IMAJU ČAK 19 DJECE
Terezija (50) i Ivan Knežević (55) jedini su supružnici u Hrvatskoj koji imaju čak 19 djece. U braku su 31 godinu, a gotovo polovinu bračnog staža Terezija je bila trudna. Rodila je šest kćeri i čak 13 sinova. Najmlađi sin Đuro na jesen će u školu.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • sprinterica 28.07.2008.

    ma nek imaju koliko žele ali ja to svjedno ne razumijem, nalakše je roditi dijete ali za sve ostalo treba puuno više od same ljubavi

  • PeGO 27.07.2008.

    ova samo na godišnji iz rodilišta ode

  • enčy 27.07.2008.

    čovik vozi prvu i drugu a ne zna za rikverc!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare