To je to što me zanima!

Rumunjski banditi presreli Bubala i oteli mu 20 eura

Njih petnaestak dotrčalo je sa svih strana i izašlo iz automobila. Prišli su našem Passatu i počeli nam ljuljati auto i vikati 'mafia', rekao je K. Bubalo
Vidi originalni članak

Osječki gradonačelnik Krešimir Bubalo i njegova delegacija, su proveli tri dana u posjetu Bugarskoj i Rumunjskoj. U centru grada Ploiestia u Rumunjskoj Bubala je presrela skupina bandita. Zaskočili su ih usred dana na jednom od raskrižja, zaustavili im auto i spriječili im vožnju.
- Njih petnaestak dotrčalo je sa svih strana i iskočilo iz automobila. Prišli su našem Passatu i počeli nam ljuljati auto i vikati 'mafia, mafia'.. Nisu djelovali nimalo bezazleno. Sa mnom su bili vozač, tajnica i suradnik. Bili smo zatečeni jer su nam otvarali vrata i tražili novac. Vozač im je dao 20 eura i tek onda su otišli. Nije nam bilo svejedno jer smo, vozeći se gradom, vidjeli nekoliko masovnih tučnjava na ulicama i činilo se da tamo svatko može raditi što ga je volja pa i opljačkati strance - prokomentirao je Bubalo iznenadni prepad u Rumunjskoj. Incident je kasnije ispričao i gradonačelniku Ploiestia, a on mu je potom dao naoružanu policijsku pratnju.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • pueblo 16.04.2010.

    lijepo pise u naslovu da su RUMUNJSKI BANDITI prepoznali mafiju u pasatu...

  • reklakazala 16.04.2010.

    Pa i ti si oteo 32 Stanka Vraza od susjeda.

  • marat 16.04.2010.

    Sve je dobro do dana kada to dođe do nas

Komentiraj...
Vidi sve komentare