To je to što me zanima!

Rus snimao i fotografirao djecu na rovinjskoj plaži: Uhićen je

Muškarac je uhićen, a policijski službenici oduzeli su mu tri mobitela, kameru, pametni sat, USB stick i karticu te su prilikom pretraga pronašli fotografije inkriminirajućeg sadržaja
Vidi originalni članak

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo iskorištavanja djece za pornografiju, u Rovinju je priveden 44- godišnji ruski državljanin, izvijestila je u četvrtak istarska policija. 

Policija je u utorak oko 13 sati postupala po dojavi da su na plaži u turističkom kampu u Rovinju zatekli muškarca koji je snimao i fotografirao nagu djecu.

Muškarac je uhićen, a policijski službenici oduzeli su mu tri mobitela, kameru, pametni sat, USB stick i karticu te su prilikom pretraga pronašli fotografije inkriminirajućeg sadržaja.

NESREĆA U PULI Automobilom udario dječaka na pješačkom prijelazu u Puli: Otac je dijete gurao na biciklu

Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja u srijedu u poslijepodnevnim satima priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske.

Istraga je u tijeku. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Dr.Gonzo. 30.07.2021.

    Koliko ovoga ima, a ni ne znate 😄 koliko ih prode neuhvaceno, samo dajte djeci da trce gologuza po plazama, dedeki navlace majmuna da ni ne znate.

  • feralnaprovi 29.07.2021.

    moja dica se kupaju u kupacem..

  • hisense 29.07.2021.

    Da li ta djeca imaju tate pa da se rus malo najede šljunka sa plaze.E da si moga sina snimao snimao nebi docekao policiju

Komentiraj...
Vidi sve komentare