To je to što me zanima!

Rus zbog pokusa otrovao ženu, kćer i četvero ljudi

Vyacheslav Solovyov (37) otrov je dodavao u hranu i mirno gledao kako umiru u neizdrživim bolovima. Želio je stvoriti svoj originalni otrov
Vidi originalni članak

Svoje "eksperimente" na ljudima i miješanje otrova započeo je prije šest godina. Iako je priznao većinu svojih ubojstava, nije naveo konkretne razloge za njih. Prva žrtva bila mu je vlastita supruga s kojom je živio više od 14 godina. Brzodjelujući otrov ulio joj je u kavu. Čak je i pozvao Hitnu jer nije na sebe želio navući sumnju. Olga je umrla u bolnici, a liječnici su vjerovali kako je posrijedi srčani udar. To što ga nisu otkrili potaklo ge je da nastavi. Sljedeća žrtva bila je kći Natasya. Nju je trovao šest mjeseci. Zatim je prešao na kolege s posla. Jednom je čak i policajcu koji ga je ispitivao u čašu vode usuo malo otrova. Uhvatili su ga kada je počeo trovati susjedovu obitelj. Smrt njihovog djeteta navela je policiju da razmisli zašto toliko ljudi oko Vyacheslava Solovyova umire.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Mr X 11.04.2008.

    Ma daj Hrvatice, pa ti uopste ne znas koliko zrtava nauka treba, ok nije mi bas jasno kakva mu je to nauka i pokusi ali sve za bolje sutra.

  • Ponosna_Hrvatica 10.04.2008.

    Sad bi bilo OK da njega otruju njegovim otrovom! Šta nije na sebi isprobao otrov??? Smrad...

Komentiraj...
Vidi sve komentare