To je to što me zanima!

Rusi ne popuštaju: Erdogan i njegova obitelj trguju s IS-om

Rusija tvrdi da imaju dokaze da Turska kupuje naftu od ISIL-a. Turski predsjednik Tayyip Erdogan rekao je ranije da će dati ostavku ako Rusi dokažu tu trgovinu
Vidi originalni članak

Moskva ima dokaze da su turski predsjednik Tayyip Erdogan i njegova obitelj upleteni u trgovinu ISIL-ovom naftom i da od toga imaju osobnu korist, rekao je u srijedu Anatolij Antonov, zamjenik ruskog ministra obrane. 

Antonov i njegove kolege iz ministarstva pokazali su, tvrde, stranim atašeima u Moskvi satelitske snimke koje dokazuju da Turska trguje s ISIL-om. 

Podsjetimo, slične je optužbe ranije iznio ruski predsjednik Vladimir Putin koji je rekao da je Turska suradnik ISIL-a, da kupuje njihovu naftu i da preko njihovog teritorija borci putuju u Siriju, ali i u Europu. 

Erdogan je rekao da su to "teške optužbe" i da će dati ostavku ako ih Rusi dokažu.  

Idi na 24sata

Komentari 228

  • CRO__IQ 03.12.2015.

    Šta uzdižete tu Rusiju ionako to rade iz interesa a ne iz humanosti....

  • wwww 02.12.2015.

    Ono što Amerikanci ne smiju reći Turskoj radi članstva u NATO i radi tolikih izbjeglica što su samoj Turskoj,Rusi i Putin s time nemaju problema a posebno sada kad im je srušen zrakoplov,Rusi će Tursku gledati kroz mikroskop.Amerikanci znaju da Turska,Katar i S.Arabija pomažu Isil radi nafte ali radi njihovih savezništva oni to njima ne smiju reći a samo uplitanje Rusije u samo stvar Amerikancima može samo donijeti dobro da što brže istjeraju zlo jer će i Amerikanci sada kritizirati te zemlje a posebno je sada Obama kritizirao Erdogana za ono što su Rusi saznali a Amerikanci ko fol nisu znali..

  • svejedobro 02.12.2015.

    Uslikali ga s rukama u pekmezu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare