To je to što me zanima!

Rusi smanjuju snage u Siriji, pomorska flota povlači se prva

Iz Sirije će se u Rusiju prvo vratiti pomorska flota predvođena nosačem zrakoplova Admiralom Kuznjecovim, potvrdio je Gerasimov
Vidi originalni članak

Rusija je započela s povlačenjem svojih vojnih snaga iz Sirije, javljaju u petak agencije pozivajući se na visokog vojnog dužnosnika.

"U skladu s odlukom Vrhovnog zapovjednika Oružanih snaga Ruske Federacije Vladimira Putina, rusko ministarstvo obrane počelo je smanjivati vojne snage razmještene u Siriji", javio je Tass navodeći riječi Valerija Gerasimova, zapovjednika oružanih snaga.

Iz Sirije će se u Rusiju prvo vratiti pomorska flota predvođena nosačem zrakoplova Admiralom Kuznjecovim, potvrdio je Gerasimov. Putin je u prosincu kazao da je Rusija pristala smanjiti svoju vojnu nazočnost u Siriji na temelju odredbi dogovora između sirijske vlade i oporbenih skupina.

Idi na 24sata

Komentari 74

  • unum 06.01.2017.

    Nakon ovog "zatišja" u Siriji, vrlo brzo dolazi do novog rata na bliskom istoku, kada će biti uključen i Izrael, i nakon toga dolazi ono što je zapisano u Knjizi Istine.....

  • Bože Dragi 06.01.2017.

    Hoće li Kuznjecov uspjeti doći do Rusije?

  • MOONPIE 06.01.2017.

    I,sto je Admiral napravio?Nista,doslovno plutao oko Sirije,culi smo za njega dva puta,oba dva puta ruske "ptice" upale u more,te vjerovatno poremetio floru i faunu Sre.mora😜Impressive,most impressive.

Komentiraj...
Vidi sve komentare