To je to što me zanima!

Rusi u protuterorističkoj akciji priveli troje ljudi! 'Banditi su planirali terorističke napade...'

Nije bilo civilnih žrtava niti gubitaka među pripadnicima snaga reda. Operacija se nastavlja, priopćilo je povjerenstvo.
Vidi originalni članak

Rusija provodi "protuterorističku operaciju" u južnoj regiji Dagestanu te je privela tri osobe do nedjelje ujutro, izvijestile su ruske novinske agencije pozivajući se na Nacionalni antiteroristički odbor. Rusija je u stanju pripravnosti nakon masovne pucnjave u koncertnoj dvorani u Moskvi 22. ožujka - najsmrtonosnijeg napada u zemlji u 20 godina s najmanje 144 ubijena.

POPUNJAVA SE VOJSKA Objavljen dokument: Putin je potpisao uredbu o proljetnom novačenju 150.000 ljudi...

"Sigurnosne agencije uhitile su trojicu bandita koji su planirali niz terorističkih kaznenih djela. Tijekom inspekcije mjesta gdje su kriminalci bili uhvaćeni, pronađeno je automatsko oružje, streljivo i improvizirana eksplozivna naprava spremna za uporabu", rekao je odbor u nedjelju.

KOLUMNA JAMESA B. FOLEYA Putinova krinka od prijevara i obmana: Je li namjerno ignorirao upozorenje na napad?

Ranije je odbor priopćio da su sigurnosne službe blokirale osumnjičene kriminalce u nekoliko stanova u stambenim četvrtima regionalne prijestolnice Mahačkale i u jednom od najvećih gradova u regiji Kaspijsku.

Nije bilo civilnih žrtava niti gubitaka među pripadnicima snaga reda. Operacija se nastavlja, priopćilo je povjerenstvo.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare