To je to što me zanima!

Rusi vole dlakave, bradate i anoreksične prostitutke

Vlasnici bordela u Rusiji klijente privlače tako što im nude neobične žene. Među njima ima pretilih, anoreksičnih, dlakavih, s ožiljcima i pjegicama
Vidi originalni članak

Svodnici ističu da će muškarci dati i po nekoliko tisuća dolara kako bi spavali s dlakavom, bradatom i anoreksičnom ženom. Anoreksičarke su većinom bivši modeli koji su izbačeni iz "modne industrije" jer su čak i za njjihov pojam bile premršave. Noć s takvom ženom stoji 2000 dolara.
Za razliku od Rusa koji vole dlakave, Japanci su ludi za ženama s ožiljcima. Jedna od njih po imenu Mimiko ponosno je izjavila da  je muškarci ne bi nikada pogledali da se nije počela baviti prostitucijom. Prostituke najčešće dolaze iz bivših sovjetskih republika. Fatima, koja je dlakava, po večeri zaradi 500 dolara.
- I danas bi bila djevica da nisam prostitutka jer imam višak muških hormona - kaže ona, a prenosi Pravda.
Psiholozi kažu da muškarci koje privlače prostitutke s određenim "poremećajima" zapravo i sami imaju neki psihološki problem. Oni su većinom sramežljivi i teško se snalaze u društvu pa stoga i traže nekog sebi sličnog da bi se opustili. Žene koje odudaraju od prototipa također su sretne jer su svjesne da ih muškarac neće uspoređivati s "licima s naslovnice".
- Ljudi koji pate od određenih poremećaja uživaju u ovom poslu jer od muškarca dobiju onu pažnju koju dosad nisu imale - tvrde psiholozi.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare