To je to što me zanima!

Rusija: Hrvatska u NATO-u je prijetnja miru u Europi

Sigurnost članica NATO-a ne ugrožavaju druge države, već međunarodni terorizam ili zločin. Proširenje, stoga, nije dobra reakcija, drži Rusija
Vidi originalni članak

Proširenje NATO-a ne pridonosi sigurnosti u Europi nego potkopava kolektivne napore u borbi protiv novih rizika i opasnosti, priopćilo je u četvrtak u Moskvi rusko ministarstvo vanjskih poslova reagirajući na potpisivanje pristupnih protokola Hrvatske i Albanije dan ranije. Primanje novih država u NATO predstavlja povredu najvažnijeg načela na kojemu počiva koncept nedjeljivosti sigurnosti, a on glasi da sigurnost jednih ne smije biti na teret drugih, kaže glasnogovornik ruskog ministarstva vanjskih poslova Andrej Nesterenko.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Dadolino 11.07.2008.

    o rusi se sada boje za svoju braću srbe,e pa nećemo ih mi napasti ako nas nebudu dirali... a ako nas budu dirali ima da ih pojedemo....

  • Cipi_Ri 11.07.2008.

    Hrvatska je pretnja ako dopusti , kao i Chesi postavljanje radara i raketnog stita na svojoj teritoriji ... Ako im to Amerika bude trazila... Sto moze samo izazvati Rusiju , da stiti svoje granice i interese .

  • freedom3 11.07.2008.

    ma popusute nam rusi hrvatski ronhil!!!! mi smo prjetnja ? njihova majka domovina i njihovi komunisti su prjetnja cjelome svijetu i njihove nuklearke!!! tikvani komunisticki!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare