To je to što me zanima!

Rusija izaziva NATO: 'Ojačat ćemo naše nuklearne snage'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Iako se dugo protivila NATO-ovom proturaketnom štitu, Rusija se sada planira naoružati novim raketama i nuklearnim oružjima sličnih onima kakve ima i NATO
Vidi originalni članak

Iako se dugo protivila NATO-ovom proturaketnom štitu , Rusija se sada planira naoružati novim raketama i nuklearnim oružjima sličnih onima kakve ima i NATO za globalni sustav obrane.

- Više puta smo rekli da će Rusija poduzeti sve kako bi ojačala sposobnosti svojih strateških nuklearnih snaga. Radit ćemo na sustavima proturaketne obrane , ali u prvoj fazi usredotočit ćemo se na napadačka oružja, sposobna za suprotstavljanje bilo kojem proturaketnom sustavu - rekao je Putin.

POGLEDAJTE VIDEO: Već neko vrijeme traje ruska intervencija u Siriji

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Planove o pokretanju nove utrke o naoružavanju sa zapadom Putin je iznio u razgovoru s čelnicima ruske vojne industrije u Sočiju.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • istri 11.11.2015.

    nije mu lako malen je ko prcko hoda ko patka sto moze biti destruktivnije za bogatog covjeka pogotovo ako se bogati ne svojim Radom.

  • istri 11.11.2015.

    TVOJ PROBLEM SITI NI PIJANI STO NEBI OSTALI NOVAC DALI ZA OPASNE IGRACKE:ne zaboravi da ima i pametniji od tebe.

  • Lina39 11.11.2015.

    Atomsko naoružanje je rak rana cijeloga svijeta i treba se boriti protiv toga ! Barataju oružjem kao da su jabuke a dovoljna je jedna da uništi generacije.Sjetimo se HIrošime!

Komentiraj...
Vidi sve komentare