To je to što me zanima!

"Rusija neće dopustiti Ukrajini da uništi protivnike na istoku"

Putin kaže da se problem u Ukrajini ne smije prikazivati samo s jedne strane. Na istoku Ukrajine se vode borbe, a ukrajinska vlada je poslala vojnike, kaže Putin
Vidi originalni članak

Rusija neće dopustiti ukrajinskoj vladi da "uništi" svoje političke protivnike i suparnike na istoku Ukrajine, rekao je ruski predsjednik Vladimir Putin za njemački ARD. Rekao je i da je najvažnije da se problem u Ukrajini ne prikazuje samo s jedne strane. 

- Danas se na istoku Ukrajine vode borbe, a ukrajinska vlada tamo je poslala vojnike - rekao je Putin. Komentirao je i sankcije koje Zapad planira uvesti Rusiji.

-  Sankcije će imati teške posljedice po ukrajinsko gospodarstvo, koje je i dalje snažno povezano s ruskim - rekao je Putin. Intervju ARD-u je dao u četvrtak. U subotu se Putin nalazio na summitu G20 u Australiji. Ipak, pojavile su se informacije da summit planira napustiti ranije nakon što su zapadni politički vođe snažno kritizirali Rusiju. Ruski je dužnosnik za Reuters izjavio da Putin namjerava preskočiti nedjeljni radni sastanak u sklopu summita i pomaknuti prema naprijed svoj odlazak iz Brisbanea zato što mora nazočiti sastancima u Moskvi.

Rusi izbacili suradnicu njemačkog veleposlanstva

Rusija je izgnala suradnicu njemačkog veleposlanstva u Moskvi, piše u subotu Bild. Rusija je to napravila kao odgovor na izbacivanje ruskog diplomata iz konzulata u Bonnu zbog špijuniranja. Odnosi između Rusije i Njemačke su sve napetiji i zbog krize u Ukrajini. 

Idi na 24sata

Komentari 240

  • Miočić Rtina 14.01.2015.

    Putin zna što radi. Istok Ukrajine jest Ukrajina ali narod je teroriziran od strane Ukrajinaca, slično kao što je North i South Korea, isto je Koreja ali sasvim drugačija. Putine moj samo ti to sve sredi.

  • ćeprolje 25.12.2014.

    Narcisoid je pobenavio - vodi rusiju u izolaciju

  • Goran Vincek 22.11.2014.

    morat putin da pi opusti jer tu su super sile ameri i eu i nato

Komentiraj...
Vidi sve komentare