To je to što me zanima!

Rusija optužuje zapadne zemlje da blokira mirovne pregovore s Ukrajinom: 'Žele nastavak rata'

U ovom trenutku zapadne zemlje stavile su sve uloge na nastavak rata, kazao je glasnogovornik Kremlja Dmitri Peskov za državnu televiziju
Vidi originalni članak

Moskva je optužila zapadne zemlje da sprječavaju mirovne pregovore s Ukrajinom i tako odugovlače rat.

„U ovom trenutku zapadne zemlje stavile su sve uloge na nastavak rata“, kazao je glasnogovornik Kremlja Dmitri Peskov za državnu televiziju.

POGODILI RUSKE METE Ukrajina objavila snimku: 'Nastavljamo čišćenje Zmijskog otoka od ruskog smeća...'

Pod vodstvom Sjedinjenih Američkih Država, Zapad Ukrajini nije dozvolio da „razmišlja o miru, niti priča o njemu, niti da o njemu raspravlja“, kazao je Peskov referirajući se na izjave zapadnih političara koji su kazali kako ne žele prisiljavati Ukrajinu na pregovore.

Bez obzira na to, trenutak za pregovore će doći, kazao je Peskov. Doduše, za sklapanje mira Ukrajina će morati prihvatiti ruske zahtjeve, među kojima je priznanje crnomorskog poluotoka Krima kao ruskog teritorija i ustupanje pokrajina Donjeck i Lugansk, dodao je.

 

Idi na 24sata

Komentari 47

  • Ekscem 12.07.2022.

    Z  

  • Buster F. Scruggs 11.07.2022.

    @ban18 Kako je ovo americki rat? Koliko znam, nisu Amerikanci napali Ukrajinu. Amerikanci pomazu Ukrajini i ujedno slabe jedan jako ruzni diktatorski rezim.

  • Buster F. Scruggs 11.07.2022.

    @dudina Nece Putin i Biden dogovarati nista. Putin je politicki mrtav. Niti jedan zapadni politicar se nece s njim sastati. Zapad ce pomagati Ukrajini i gledati kako Rusi krvare. Prema procjenama britanske obavjestajne sluzbe, vec im je oko 1/3 vojske unisteno. Buduci da vise ne mogu dobivati elektroniku sa zapada, ne mogu vise proizvoditi moderne avione, tenkove, dronove i projektile sa samonavodjenjem. Ideja nije dijeliti Ukrajinu nego drasticno oslabiti Rusiju. Kako stvari stoje, to ide jako dobro.

Komentiraj...
Vidi sve komentare