To je to što me zanima!

Rusija tvrdi: 'Švedi vide avione i podmornice jer su napušeni'

Švedske vlasti su podsjetimo, najprije tvrdile da je ruska podmornica ušla u njihove teritorijalne vode, a onda su tvrdili da je putnički avion jedva izbjegao ruski lovac
Vidi originalni članak

Mikhail Vanin, ruski veleposlanik u Danskoj, sugerirao je u utorak da švedske vlasti vide ruske avione i podmornice jer puše previše marihuane, pišu danske novine Berlingske. 

- Sad opet tvrde da su nešto vidjeli. Ja se bojim da Šveđani često posjećuju ulicu Pusher - rekao je Vanin sugerirajući na četvrt u Kopenhagenu koja je poznata po slobodnom uživanju trave. 

Podsjetimo, švedske vlasti su tvrdile da je u njihovom podmorju ruska podmornica. Tražili su je danima i navodno fotografirali no čvrstih potvrda nije bilo. Prošlog tjedna švedske vlasti su tvrdile da je putnički zrakoplov koji je poletio iz Kopenhagena jedva izbjegao sudar s ruskim vojnim avionom. Zbog incidenta poletjeli su i danski i švedski vojni avioni. Švedi su tvrdili da je ruski avion prošao na samo devet kilometara od putničkog aviona. Rusi su tvrdili da je udaljenost bila veća od 70 kilometara.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • Satnik Dušan Jugović 18.12.2014.

    Jesu, isto kao i Finci 1930-ih kada im se priviđalo četvrt milijuna Staljinovih razbojnika na granici.

  • Zalac 18.12.2014.

    Dakle ovako, pošten sam čovjek, trpim, šutim i radim i razmišljao sam o preseljenju kod obitelji u Švedsku. I pazite sad ovo, da bi uopće razmotrili moj ulazak moram imati potvrdu iz banke da imam skoro 10.000€ u gotovini, a s druge strane primaju onu gamad i kriminalce iz trećeg svijeta koji sisaju socijalnu pomoć i rade nerede. Tako da za mene je Švedska jedan veliki no-no

  • kosmopolit 18.12.2014.

    Švedi imaju fobiju od Rusa to je točno.. Ko god je živio gore to zna ili ko je čitao njihovu literaturu vidi to ali sam siguran da Ruske podmornice prolaze kroz njihove teritorijalne vode..

Komentiraj...
Vidi sve komentare