To je to što me zanima!

Ruski akademik predviđa raspad Amerike u travnju

Bivši KGB-ovac Igor Panarin tvrdi da je Obama američka inačica ruskog predsjednika Mihaila Gorbačova, koji je "perestrojkom" uništio SSSR
Vidi originalni članak

Igor Panarin, akademik i dekan diplomatske Akademije u Moskvi koji je krajem prošle godine postao svjetski poznat najavom podjele Sjedinjenih Država prema etničkim granicama, sada ide korak dalje. Panarin, inače bivši obavještajac KGB-a, tvrdi da je Barack Obama američka inačica Mihaila Gorbačova, ruskog predsjednika koji je kroz "perestrojku" demontirao SSSR.
-  Barack Obama ima neviđeni rejting u Americi - 84 posto. To je zaista veoma mnogo, ali će biti kratkog daha - kaže Panarid i dodaje da će već u travnju početi kolaps američkog financijskog sistema i većini Amerikanaca će postati jasno da Obama ne može uraditi apsolutno ništa. On je public-relation predsjednik, sredstvo da se pozornost Amerikanaca odvuče od krize, smatra Panarin koji misli da je bolje da se Amerika demonitira mirno, kao Čehoslovačka, nego u krvavom ratu kao bivša SFRJ.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Bepo1606 05.02.2009.

    Kako ste licemjerni.

  • Bepo1606 05.02.2009.

    Ovaj Rus je budala a vi ostali natrag u školu.SAD su država a EU nije.To što mu se SSSR raspao pa sad plače njegov je problem.Stari ljubomorni špijun.

  • zrdesing 04.02.2009.

    Isto vrijedi i za Europsku Uniju!

Komentiraj...
Vidi sve komentare