To je to što me zanima!

Ruski borbeni avioni pratit će Asada na putu za Teheran

Sirijski predsjednik Bašar al Asad uskoro putuje u Iran, a na svom drugom putovanju izvan Sirije u zadnje četiri godine pratit će ga ruski lovci - bombarderi
Vidi originalni članak

Velike mjere sigurnosti pratit će posjetu sirijskog predsjednika Bašara al Asada Teheranu planiranu za kraj godine. 

Lider zemlje u kojoj već pune četiri godine bjesni građanski rat imat će pravi VIP tretman. Njegov avion će pratit četiri ruska borbena aviona koja će imati dozvolu da otvore vatru na svaku letjelicu koja se približi Asadovom avionu.

Asadov posjet Teheranu bit će mu drugo putovanje izvan Sirije u zadnje četiri godine.

Prvi put zemlju je napustio kada je u listopadu ove godine otišao u Moskvu sastati se s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • TVRDOGLAVI SVABO 25.12.2015.

    bistar sinčić od putina neda njega tata ipak je mudar političar koji neda da mu amerika upravlja njegovom zemljom ja mislim da bi on otišao sam sa vlasti da nije u zemlji vlastitoj lizi guza političkih koji bi lizali guzicu americi i evropi i uništili nezavisnost siriji da nije takvih on bi sigurno otišao, , i kod nas se lizi guze sa europskim političarima i usa ligom

  • Jeronim Beethoven 21.12.2015.

    Učili smo u školi da smo mi Hrvati po porijeklu Slaveni, znači mi smo braća s Rusima, odnosno naša je i religija ista. Ne tako davno dr. Dragan Primorac je otkrio da smo mi starosjedioci na Balkanu i to oko 6500 godina i da je naše porijeklo iz Irana. Eto, kako god okrenemo naši su i Iranci i Rusi. Zato podrška jednima i drugima.

  • DedaCvrle 21.12.2015.

    Nema mjesta panici, put i sastanak ko i svaki drugi... novinarske senzacije i ništa više!

Komentiraj...
Vidi sve komentare