To je to što me zanima!

Ruski mafijaš likvidirao srpske radnike i onda ih zabetonirao?!

Skupini radnika iz Srbije 2013. izgubio se svaki trag navodno nakon što su se pobunili zbog izgradnje zgrade lokalnog suda. Navodno se od njih tražilo da posao odrade besplatno. Oni nisu pristali na to...
Vidi originalni članak

Istražni organi Krasnodarske oblasti obustavili su istragu o nestanku skupine radnika iz Srbije nakon što je navodno otkriveno da su radnici ubijeni, a potom zabetonirani u temelje kompleksa u luksuznom odmaralištu u gradu Anapi nedaleko od Sočija na obali Crnog mora, javlja Kurir

Skupini radnika iz Srbije izgubio se svaki trag navodno nakon što su se pobunili zbog izgradnje zgrade lokalnog suda u Zlatnom zaljevu kod Sočija. Radnici su zgradu trebali graditi po nalogu mafijaša Sergeja Zirinova, a pobunili su se jer se od njih tražilo da posao obave besplatno. Posljednji podaci o njima datiraju još iz 2013. 

Kako piše Telegraf.rs, organi Krasnodarske oblasti obustavili su istragu oko njihovog nestanka nakon što se pojavila informacija da su likvidirani, a potom zabetonirani u temelje luksuznog ljetovališta. Naime, da bi se istraga završila trebalo bi srušiti cijeli kompleks, od čega se odustalo. 

Mafijaš Sergej Zirinov, kojeg se povezuje sa nestankom radnika, uhićen je 2013. zbog pokušaja ubojstva, a kasnije je optužnica izmijenjena te je Zirinov optužen za razbojništvo i više ubojstava za što je osuđen na 22 godine zatvora.

Klan kojeg  je vodio Zirinov navodno je odgovoran i za ubojstvo direktora sanatorija Mali zaljev Vitalija Sadovničija i njegove supruge jer su mu odbili poslušnost. 

Idi na 24sata

Komentari 94

  • KOKKYCH 20.07.2018.

    "Ma strašno"

  • prokurator 19.07.2018.

    ma to vam je zato jer je putin nabolji vladar a rusija idealna država.

  • mystery shopper 19.07.2018.

    nije vrijedno radnika da se srusi mafijasko ljetovaliste?? njihove obitelji nemaju pojma sto im se dogodilo. fuj!

Komentiraj...
Vidi sve komentare