To je to što me zanima!

Ruski policajac pedofil: Silovao je djevojčicu (10) pa je zapalio

Djevojčici Albini Ganzei 2015. godine ponudio je prijevoz u školu, ali umjesto toga odvezao ju je na udaljeno i osamljeno mjesto gdje ju je divljački napao. Silovao je još najmanje tri curice
Vidi originalni članak

Ruski policajac (26), čije ime nije otkriveno, provest će ostatak života u zatvoru jer je silovao i ubio 10-godišnjakinju, a brojne druge je seksualno zlostavljao. Iza rešetaka su završili i muškarac i žena koji su mu pomagali u nekim od 18 napada, javlja Daily Mail. 

Djevojčici Albini Ganzei 2015. godine ponudio je prijevoz u školu, ali umjesto toga odvezao ju je na udaljeno i osamljeno mjesto gdje ju je divljački napao. Na kraju ju je spalio. Njezino izgoreno tijelo našli su u visokoj travi četiri dana nakon što su roditelji prijavili nestanak. 

Pedofila su ulovili godinu dana nakon napada jer se vratio na mjesto zločina, a stanovnici su upozorili policiju na sumnjivca. Nakon uhićenja, sve je priznao i policiji otkrio detalje svojih zločina.

POGLEDAJTE VIDEO:

Policija je otkrila još najmanje tri njegove žrtve, a pretragom njegova računala i mobitela otkrili su brojne fotografije i snimke dječje pornografije. 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • älterZuh 04.04.2018.

    ma bolesnici bolesni imas i ove kaj pijani pusu za tebe pa te tlace dok im ne platis

  • Čarli1976 04.04.2018.

    Zanima me sam,o koliko bi dobio kod nas u Hrvatskoj za takav zloćin? Ćini mi se da je Srbin Paravanja za slićan zloćin dobio 20. godina i to najviše jer je Srbin a da je Rvat nebi dobio ni trećinu.

  • Roy Ban 04.04.2018.

    Zar ovog ne bi trebalo zapalit , živig?

Komentiraj...
Vidi sve komentare