To je to što me zanima!

Ruski veleposlanik: U Srbiju ćemo uložiti 5 milijardi eura

Čepurin je rekao kako Rusija podržava napore Srba koji žele riješiti kosovski problem na miran način. Istaknuo je da će Rusija u Srbiji novac uložiti kroz projekte
Vidi originalni članak

Rusija će u sljedeće dvije do tri godine u Srbiju uložiti oko pet milijardi eura, kazao je ruski veleposlanik u Beogradu Aleksandar Čepurin za RTS. U intervjuu je rekao da Rusija već nekoliko godina čvrsto ustrajava na stajalištu u vezi Kosova.

Čepurin je rekao kako Rusija podržava napore Srba koji žele riješiti kosovski problem na miran način. Istaknuo je da će u Srbiji Rusija novac uložiti kroz investicijske i infrastrukturne projekte. 

Čepurin se osvrnuo i na nagađanja o mogućem približavanju Srbije NATO savezu te je rekao da je Rusija protiv proširenja NATO-a uopće.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • cimerrr 30.12.2013.

    Mi placamo za clanstvo u EU i NATO paktu godisnje oko 4 milijardi eura da bismo im sluzili.

  • 29.12.2013.

    Nekako ne vjerujem u ove najave. Nisu Rusi mutavi da ulože novac ako nemaju krupne političke interese, a vjerovatno i ekonomske - prodor na tržišta EU. Osim ako se ispod stola ne igraju dodatne igre, malo ćemo preko Ukrajine, pa malo preko Srbije. Ako i ulažu planiraju vratiti u svoje džepove pet puta više. Igra nalik na dolazak stranih banaka u Hrvatsku, vraga su uložili, samo odnose.

  • ćazim_1 29.12.2013.

    Kosovsko pitanje je riješeno. Kome se to ne sviđa, može slobodno da se preseli u otađbinu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare