To je to što me zanima!

Ruskinja pokušala prodati srce i jetra svog sina (3)

Nezaposlena majka Svetalana iz Rusije htjela je prodati srce i jetra sina (3). Dijete je u posljednji tren spasila baka i trenutačno je u bolnici
Vidi originalni članak

Mlada majka Svetlana je u ruskom gradu St. Peterburgu htjela prodati organe svojeg sina (3). Dijete je u posljedni tren spasila baka (65). Ona je plačući došla u policijsku postaju. Ispričala je da njezina kći želi sina prodati zbog organa.
- Stara sam i ne mogu se brinuti za unuka. Morate mi pomoći - rekla je prestravljena žena policajcima. Dodala je da njezina kći ima sina Arthura (14) i Nikitu (3).
- Arthur živi s mnom jer se majka za njega ne brine. Na mjesec dobivam 3600 rublji (oko 360 kuna) mirovine što nam je jedva dovoljno za život. Moja kći i njen muž su nezaposleni i stalno me traže novac - rekla je baka. O majčinu naumu policiji je svjedočio i Arthur, koji je u izjavi napisao da se boji za brata. Nikita je trenutačno u bolnici, gdje je prvi put u životu vidio igračke. U policiji su rekli kako nisu sigurni koje je organe sina majka htjela prodati, ali pretpostavljaju da je riječ o srcu i jetrima. Socijalna služba uskoro će njegovim Svetlani i njezinu suprugu oduzeti roditeljska prava.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • bluesky 26.08.2009.

    a što reć nego da ovo nije ni Hitleru padalo na um.Koje opačine, koji ljudski izrod ima pravo biti roditelj i zvati se čovjekom/ženom.NJoj treba sanatorij ili metak u čelo a ne roditeljska prava i ostala sranja.

  • sara 1987 26.08.2009.

    strasno. ja kad tak procitam nesto najezim se i sjetim se svoje curice kojoj ne bi otrgnula vlas sa glave,a kamoli takvo nesto. sramota. tu majku treba zadavit. fuj.

  • teodora 26.08.2009.

    marinkoo_mali :to je trebala biti ironija ili je to tvoj stav,ne kužim?Ako je ironija ,nije nimalo smiješno a ako je ovo drugo izjava je užasavajuća. DIJETE je u pitanju !!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare