To je to što me zanima!

Ruža navija iz Bruxellesa: U Europarlamentu u 'kockicama'

U 22 sata otvaramo Svjetsko prvenstvo u nogometu s domaćinom Brazilom. Naprijed Vatreni! Idemo do pobjede! - napisala je Ruža Tomašić na Facebooku
Vidi originalni članak

Eurozastupnica Ruža Tomašić nije propustila kolegama u EU parlamentu pokazati da je u četvrtak za Hrvatsku veliki dan. Na sjednicu parlamenta predsjednica HSP-a dr. Ante Starčević došla je u kockicama te na Facebooku objavila poruku podrške hrvatskim nogometašima. 

- Lijep pozdrav svima iz Bruxellesa. Počeo je veliki sastanak Grupe europskih konzervativaca i reformista na kojem ćemo odlučivati o prijemu novih članova. Danas je za grupu veliki dan jer ima priliku postati treći po snazi klub zastupnika u Europskom parlamentu. No, za Hrvatsku je dan još važniji jer večeras u 22 sata po našem vremenu otvaramo Svjetsko prvenstvo u nogometu s domaćinom Brazilom. Naprijed Vatreni! Idemo do pobjede! - napisala je Tomašić.

Kockastim 'outfitom' oduševila je zastupnike pa je i britanska konzervativna zastupnica Vicky Ford na svojem Twitteru objavila selfie s hrvatskom kolegicom. 

Idi na 24sata

Komentari 291

  • MANGOO 22.06.2014.

    To ružo.... samo nemoj engleski pričat i sve 5.... i onako nemamo bolje od tebe za europu....

  • StjepanValjak 13.06.2014.

    Nosi li Ruža i danas dres?

  • fenix77 13.06.2014.

    Pa mogli smo platiti i Brazilke da navijaju, bile bi nam jeftinije od Bosanki.

Komentiraj...
Vidi sve komentare