To je to što me zanima!

Ruža Tomašić opet izabrana na čelo HSP-a dr. A. Starčević

HSP dr. Ante Starčević stjecanjem parlamentarnog statusa jedini ima legitimitet do sljedećih izbora ujediniti pod svoj "Pravaški kišobran" sve pravaške stranke
Vidi originalni članak

Ruža Tomašić izabrana je, na 2. Općem Saboru HSP-a dr. Ante Starčević, za predsjednicu te stranke. Sva Statutom predviđena tijela izabrana su jednoglasno na mandat od četiri godine, izvijestili su dodajući da je za Glavnog tajnika ponovno je izabran Pero Ćorić, a za zamjenika predsjednice prof. Ivan Tepeš.

Na Sabor je pristiglo 1057 izaslanika s područja cijele RH, te iseljene i raseljene Hrvatske i BiH, a odazvali su se i predstavnici Udruga proisteklih iz Domovinskog rata, te izaslanici, kao i  predstavnici gotovo svih parlamentarnih stranaka koje su pozvane u svojstvu gosta.

Usvojen je program stranke za ciklus do sljedećih parlamentarnih izbora. U njemu je potvrđeno kako HSP dr. Ante Starčević stjecanjem parlamentarnog statusa jedini ima legitimitet i legalitet do sljedećih izbora ujediniti pod svoj "Pravaški kišobran" sve političke stranke, udruge i istaknute pojedince koji pripadaju pravaškom i demokršćanskom svjetonazoru.

Jedan od ciljeva je očuvanje koalicije sa HČSP-om kao jedan od koraka do svepravaškog ujedinjenja i zajedničkog izlaska na sljedeće lokalne i parlamentarne izbore, stoji u priopćenju.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • goyko 12.03.2012.

    Ružo, smo naprijed..... spasi desnicu, formiraj jaku treću opciju i izbaci komunjare iz HDZ-a i SDP-a s vlasti.....daj nam nadu...

  • nuša matanova 11.03.2012.

    poštena!

  • marnik954 11.03.2012.

    Iznimno cijenim gosp. Ružu Tomašić kao hrabru osobu sa jakim karakterom i neovisnošću. Kao političarku na duže staze jednostavno je ne vidim. Razlog; treba imati debelu kožu, a ona to nema, bar dovoljno debelu kožu. Da sam kojim slučajem Premijer dao bih joj dužnost da vodi odjel za prevenciju od raznih droga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare