To je to što me zanima!

Ryanair najavio letove za SAD iz Europe za samo deset eura!

Ryanair bi tako nudio letove za Boston i New York po cijeni od deset eura, a povratak bi stajao 7,30 eura. Ponuda se može očekivati za oko pola godine
Vidi originalni članak

Niskobudžetna zrakoplovna kompanija Ryanair uskoro bi mogla ponuditi letove za SAD i to po cijeni od samo deset eura.

Kako je najavio predsjednik irske kompanije Michael O'Leary, to bi se moglo dogoditi nakon što nabave dovoljno zrakoplova za prekooceanske letove. O'Leary kaže da će im trebati pola godine ili duže da ostvare najavljeno, piše Independent.

Ryanair bi tako nudio letove za Boston i New York po cijeni od deset eura, a povratak bi stajao 7,30 eura. Putnici bi dodatno trebali platiti sve ostalo, od obroka do prtljage. Zrakoplovi bi letjeli iz 12 do 14 glavnih europskih gradova u isto toliko glavnih odredišta u SAD-u.   

- Možemo zaraditi na letovima od 99 centi u Europi... a svako sjedalo, naravno, ne bi stajalo deset eura nego bi trebalo biti mnogo sjedala za biznis-klasu ili premium - kazao je O'Leary.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • ludom 02.03.2014.

    Nisu li nešto fulali? Naime u Hrvatskoj je 10 eura desetina nečijih primanja. Ako FINA, javni bilježnici i ostali paraziti uopće dozvole da se ta "primanja" vide.

  • ッi シ 28.02.2014.

    mnogo puta sam hteo leteti sa Ryanair (Weeze Dusseldorf-Rijeka) povratna oko 40 eura. Ali kad sam tocno izracunao sta jos ide doslo je skuplje nego da idem sa Croatia Airlines i nije siguran let jer moze do zadnje minute avion da bude otkazan.

  • flyer01 28.02.2014.

    bit će da ryanairovi avioni lete uz pomoć magije, njima ne treba gorivo... ako pročitate ovaj vic, bit će vam jasno sve o politici ryanaira... http://www.mkivsupra.net/vbb/showthread.php?258822-Ryanair-in-a-bar!

Komentiraj...
Vidi sve komentare