To je to što me zanima!

S 2,42 promila alkohola po autocesti jurio 211 na sat

Vozača (53) sa područja Zagreba je zaustavio presretač PU Vukovarsko-srijemske u blizini Županje. Izmjerili su mu 2,42 promila alkohola.
Vidi originalni članak

Muškarac (53) u četvrtak je jurio 211 kilometara na sat autocestom Bregana - Bajakovo. Vozača s područja Zagreba je zaustavio presretač PU Vukovarsko - srijemske u blizini Županje. Izmjerili su mu 2,42 promila alkohola. Istog dana su zaustavili i starijeg muškarca iz Vukovara koji je vozio bicikl s 2,86 promila alkohola u krvi. Zbog alkoholiziranosti su obojicu isključili iz prometa. Nažalost, broj nesavjesnih vozača koji sebe i druge ugrožavaju prebrzom vožnjom sve je veći. Presretači su ove godine imali puno posla. Podsjetimo, prije dva tjedna Damir M. (48) projurio je tunelom Sveti rok sa 203 kilometra na sat.  I njega su zaustavili presretači, čim je izašao iz tunela. Prije mjesec dana uhvatili su vozača koji je Dalmatinom jurio 277 kilometara na sat, na mjestu gdje je ograničenje 130. O opasnostima nije razmišljao ni slavni vozač utrka koji je 2006. projurio tunelom Sveti Rok sa 220 na sat.


DIVLJAK KROZ SVETI ROK PROŠAO S ČAK 203 NA SAT

Idi na 24sata

Komentari 13

  • pernica 19.12.2009.

    pri kojoj brzini bi se auto odvojilo od zemlje,tj poletjelo?? možda su oni htjeli poletjeti,a onda su trebali biti PILOTI,a ne vozači!BUDALE.VEĆE KAZNE,KAZNE I NIŠTA DRUGO.....ODUZIMANJE VOZAČKE ALI DO KRAJA ŽIVOTA. pitam se opet zbog čega se rade automobili s toliko konja,tj.gdje onda možeš vozit tom max.brzinom?onda nek se rade automobili koji imaju brzinu max 120 km/h.pa neće biti problema!

  • ImamNesZaRec 19.12.2009.

    A gdje su sad oni kaj seru: Zasto se ne bi vozi o 211 na sat kad moze!?\" E ljudi moji.....zato sto ljudska glupost nema granica pa je nazalost drzava mora postaviti.

  • crnilabud 18.12.2009.

    ....SEVE je krivaa!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare