To je to što me zanima!

S. Broz: Moga djeda je izmislio narod kako bi zafrknuo CIA-u

Unuka Josipa Broza Tita, Saša Broz na svojem je Facebook profilu odlučila komentirati napise kako je CIA zaključila da je njezin djed bio Rus ili Poljak
Vidi originalni članak

Unuka Josipa Broza Tita, Saša Broz na svojem je Facebook profilu odlučila komentirati napise kako je CIA zaključila da je njezin djed bio Rus ili Poljak. Broz je napisala:

"Ovim putem zahvaljujem CIA-i i svim djelatnicima iste agencije na višegodišnjim naporima da otkriju pravo porijeklo mog djeda. Poljak kažu ili Rus. No, sa žaljenjem moram razočarati dotičnu instituciju i javno obznaniti da moj djed nije ni postojao već je bio proizvod hipnotizirane mase koja je, kako bi zabavila sebe i zafrknula CIA-u izmislila svog “Čarobnjaka iz OZ-a”. A postoji i dokaz da sam JA rasna Brazilka porijeklom s Kamčatke i da s gore navedenim Titom nemam nikakve veze!”.

Idi na 24sata

Komentari 332

  • angel31 31.08.2014.

    tito je jako dobra reklama komunista, zar ne?! cak 93% medija kod nas je na njegovoj strani i znaju odakle ce zaslijepit narod.cak 93% medija kod nas je na njegovoj strani i znaju odakle ce zaslijepit narod. kad je tako dobra jugoslavija i tito, zasto svi skoro imaju tetku u njemackoj i zasto je otjerano 1.5 milion hrvata da radi van, zasto su ih poooubijali 80 tisuca, gdje vam sadasnji vrh uz nobila stiti jednog hladnog ubicu perkovica i boljkovca, sta je sa 150 milijardi zaduzenosti jugoslavije, sada imate sve, a prije ste bili sretni kad ste se igrali sa spekulama u pijesku, isli ste na radnicke igre za grah, trcali ste za loptom za prase i cugu, niste smili imat vise od dozvoljenog, sve bi vam uzeli, niste smili imat pravo glasa ili bi vas utukli u podrumima, vasa vrijedna milicija, nijedan ratni zlocinac jugoslavije nije optuzen, tito je uostalom bio jedan od najvecih zlocinaca prosloga stoljeca, koji stoji iza smrti od 1 milion ljudi, bolesnik, diktator, kurvar, fanatik, glavni grad juge, bio je beograd, gdje je sav novac i otisao, svi sefovi su bili srbi, polusrbi, nisi smio velicat hrvatsku, slavit bozic, krscanstvo je bilo upitno i klimavo, uvijek prozvano, kao i sada, bio si rob drustva, radnicka obicna klasa.... ali da, juga je samo dobra reklama, koja krije svoju istinu, a dijete ko dijete, zali i zudi za djetinjstvom, svi se sjete kako su se igrali u pijesku i kako im je baka sastrikala prvu vesticu, sal i kapicu, a danas sve marka, moda, stilisti... da da, juga je bila bolja, ali samo za one sa druge strane, ne i za hrv drzavu .

  • Ahileja 22.08.2013.

    Po komentarima se vidi što se uči na vjeronauku, kojeg plaća država.

  • presvijetli 22.08.2013.

    Tito je bio naš susjed zagorski, rado smo se po bregima sa njim igrali i svi ga voljeli, a i danas bi bio živ da nije dospio u onaj špital. Cijeli svijet ga volio i poštivao, svi radnici su radili i imali redovne plaće osim lopova koji su robilali a danas u lopovskoj HR oni su nepristijni, glasni, agresivni i uporni na komentarima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare