To je to što me zanima!

S fantomkom na glavi upao u banku u Zagrebu: 'Daj novac'

Nepoznati počinitelj opljačkao je u utorak oko 13.50 sati poslovnicu Zagrebačke banke u zagrebačkom Zapruđu. Policija pregledava snimke nadzornih kamera
Vidi originalni članak

Nepoznati počinitelj opljačkao je u utorak poslovnicu Zagrebačke banke u zagrebačkom Zapruđu. Oko 13.50 sati upao je u poslovnicu na Meštrovićevom trgu te zaprijetio pištoljem zaposlenicama starim 27, 30 i 47 godina te zaštitaru (61). Ukrao je još neutvrđenu količinu novca i pobjegao.  

Kako javlja Jutarnji list, razbojnik s fantomkom na glavi djelatnicima je poručio 'Dajte mi novac'. U tijeku je kriminalistička obrada, a policija između ostalog pregledava snimke nadzornih kamera u poslovnici, ali i onih koje su postavljene na okolne zgrade. 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • mrzovoljni 28.11.2013.

    Čudno bi bilo kad bi rekao BRZO ČEVAPE

  • nefer 28.11.2013.

    Ma prava stvar je bila 60-ih, normalno obučen, nemaskiran, nenaoružan čovjek je došao preko službenog ulaza na šalter gdje nije bilo službenika , otvorio ladicu i uzeo oko 5 miliuna tadašnjih Yu dinara ... nije imao niti nikakvu torbu ili kesu, novac je zamotao u novine koje je nosio sa sobom (bio je veliki novac za to vrijeme, prije one galopne inflacije), te normalno lagano izašao...nitko nije odmah reagirao, kasnije je netko nazvao miliciju, radili su foto-robot ali ga nikad nisu uhvatili

  • morska sirena 27.11.2013.

    Jadni smo da ne možemo biti jadniji. Vodeći čelnici kradu, srednji kradu, mali kradu. I oni koji ne kradu odobravaju ovima što kradu i tako smo se svi pretvorili u obične lopove. Jadna djeca koja trebaju izrasti u ljude, na ovakvom primjeru društva.

Komentiraj...
Vidi sve komentare