To je to što me zanima!

S kamiona padale plinske boce i ljudima letile u kuću

Vozač kamiona prevozio je boce s plinom. Kod Imotskog je udario u zid. Boce su letjele zrakom, a mještani Grubina u panici su bježali iz svojih kuća
Vidi originalni članak

Kamion, BiH registracija, koji je prevozio plinske boce udario je u ponedjeljak oko 13 sati u zid na cesti u zaseoku Grubine kod Imotskog. Najvjerojatnije se zanio zbog tereta, a boce su počele ispadati iz kamiona jer nisu bile dobro učvršćene.
- Najprije smo čuli stravično pištanje. Nismo znali otkuda dolazi pa smo bježali iz kuća. Plinskih boca bilo je svuda po cesti. Udar je bio toliko snažan da su boce letjele zrakom, a neke su probijale prozore te su završili na podu sobe - u šoku prepričavaju mještani Grubina. U nesreći u Grubinama nije bilo ozlijeđenih.
- Bio sam u kući i začuo strašan udar. Odmah sam izašao van. Jedna od boca udarila je i u moj automobil. Sreća, da sam par minuta prije toga izašao iz vozila - rekao je Darko Karin i dodao da su boce letjela kao rakete.
- Zamislite koja je to bila silina kada su neke odletjele u obližnje kuće probivši balkonska vrata. Sva sreća da u sobi nije nitko spavao - objasnio je Karin. Na mjesto nesreće izašli su vatrogasci i policajci iz Imotskog. Očevid je još uvijek u tijeku.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • outrager 28.12.2009.

    joj dajte ljudi šta paničarite, pa to su bešavne boce to bi teško eksplodiralo da je ispalo iz aviona, a ne iz kamiona

  • malinoa_1 28.12.2009.

    Tko dozvoljava stranim državljanima da oprevoze potencijalno opasne terete bez nadzora???

  • johndoe 28.12.2009.

    @crazy_sale...nije to acetilen...acetilen je uvijek u bijelim bocama...te sive su od argona koji se koristi za TIG varenje...plin nije ekplozivan ali boca koje je pod pritiskom od 150 moze jako brzo letjeti :))...i ja bi bjezao

Komentiraj...
Vidi sve komentare