To je to što me zanima!

S kolica Zagrebparkingova 'pauka' otpao im je Nissan

Kolica na kojima je bio Nissan su se rastvorila zbog oštećenja kolnika u Strojarskoj. Vozač "pauka" to je primijetio, pa je namjestio kolica
Vidi originalni članak

U Strojarskoj ulici u Zagrebu, pred ulazom na  odlagališate zaplijenih vozila koja su vlasnici nepropisno parkirali, djelatnici "pauk" službe Zagrebparkinga dovodili su na pomoćnim kotačima Nissan. Nekoliko metara prije ulaska na parkiralište automobil im je jednostavno pao, rekla nam je čitateljica 24sata koja je snimila fotografije. Mislila je da joj Zagrebparking ne bi platio odštetu da su, kojim slučajem, oštetili njezin automobil.
- Pri tegljenju iz Aleje Augusta Augustinčića, kolica na kojima je bio Nissan su se rastvorila zbog oštećenja kolnika u Strojarskoj. Čim je vozač 'pauka' to primijetio, namjestio je kolica i odvezao auto na deponij - naveo je Mate Kraljević, direktor Zagrebparkinga. Na Nissanu, tvrdi Krljević, nisu nastala nikakva oštećenja. Stranka je preuzela neoštećeno vozilo, rekao je Kraljević.
- U slučajevima da se ošteti nečiji auto, štetu će platiti naše osiguranje - rekao nam je direktor Zagrebpakinga. Ne može se prijaviti da su stara oštećenja skrivili djelatnici Zagrebparkinga jer automobile koje moraju odvesti snimaju iz četiri kuta, upravo da bi zabilježili oštećenja.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare