To je to što me zanima!

S medvjedićima na haubi do crkve su se odvezli traktorom

Otkazali su salu, smanjili broj gostiju i raširili šator u dvorištu. Anna i Uroš iz Pleternice imali su vjenčanje uz litre dezinficijensa. Kažu kako su se gosti pridržavali mjera
Vidi originalni članak

Anna Valešić (21) i Uroš Baroš (30) iz Pleternice su zbog korone svadbeno slavlje preselili iz svečane sale u Zagrađu u obiteljsko dvorište Baroševih. Broj gostiju su smanjili s 300 na 80, ali od pira nisu odustali.

Raširili su šator u dvorištu i napravili svadbu za pamćenje, a u realizaciju ideje uključili su se i kumovi Andrea Staklarević i Nino Grandić tako da iznenađenje nije moglo izostati.

Prvo iznenađenje bilo je odmah po ulasku u dvorište mladoženje. Na prigodnome mjestu bila su sredstva za dezinfekciju, kako vanjsku, tako i unutarnju.

- Gosti su sve uredno odradili, prvo su dezinficirali ruke, a onda pristupili unutarnjoj dezinfekciji. Neki su bili toliko odgovorni da su unutarnju dezinfekciju ponovili po nekoliko puta, što je sigurno, sigurno je... - rekla je kuma Andrea.

Nakon što su svi stavili maskice, a kumovi i mladenci te članovi najbliže obitelji imali su prigodno označene maskice, veselje je moglo početi. Najveće uzbuđenje bilo je kad je mlada trebala krenuti u crkvu svetog Nikole na vjenčanje.

U dvorište su dovezli traktor ukrašen plišanom medvjeđom obitelji. Više nego mladenki, mami Anni, traktoru se obradovao Marin, Annin i Urošev sin, koji je rođen u ožujku ove godine.

Njegovi roditelji su odlučili sve spojiti u jedno, svoju svadbu i Marinovo krštenje. Mladenki se u traktoru nakon vjenčanja pridružio i mladoženja pa ih je kum oboje provezao kroz Pleternicu.

Po povratku u dvorište obitelji Baroš nastalo je pravo veselje koje je trajalo do jutra.

- Bilo je zaista veselo, kako to samo kod nas zna biti. Svi su se pridržavali mjera, ali bilo je i onih koji su se morali malo i približiti, očito je dezinfekcija bila česta i jaka, pa im je trebao nečiji oslonac - našalila se kuma Andrea.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • prokurator 18.08.2020.

    svadbe pale ispod 300 uzvanika - hrvati na aparatima. sretno mladencima.

  • urnebes 18.08.2020.

    nebi se moglo reć da je "mladenka" kost i koža.

  • _Varešak_ 18.08.2020.

    Zavladala neka nova moda,krštenje djeteta i vjenčanje roditelja,jesu li to uvedena neka nova pravila.

Komentiraj...
Vidi sve komentare