To je to što me zanima!

S mobitela nestalog starijeg para u ruševinama zgrade u Floridi dolaze jezivi pozivi

Kada se unuk Jake javi na poziv s fiksne linije telefona nestalih bake i djeca, Arniea i Myriam Notkin, iz njihova urušenog stana čuje samo jezivu tišinu i muk.
Vidi originalni članak

Svih 16 poziva koje je nestali stariji par iz urušene zgrade u Surfsideu na Floridi uputio svom unuku Jakeu Samuelsonu ulijevaju mu nadu da su oni još uvijek živi. No kada se Jake javi na poziv s fiksne linije telefona nestalih bake i djeda, Arniea i Myriam Notkin, s druge strane slušalice dolazi samo jeziva tišina i muk. 

- Pokušavamo racionalizirati ovo što se ovdje događa, pokušavamo dobiti odgovore - rekao je Samuelson za local10

TRAGEDIJA NA FLORIDI Pronašli petu žrtvu u ruševini zgrade, tragaju za još 156 ljudi

Prvi poziv Jake je primio u četvrtak navečer, nekoliko sati nakon katastrofe u kojoj je poginulo najmanje petero ljudi, a za još oko 150 njih se traga.

- Svi smo sjedili tamo u dnevnoj sobi, cijela moja obitelj, Diane, moja majka i bili smo samo šokirani - rekao je Samuelson.

Njegovi baka i djed, oboje u 80-ima, živjeli su u stanu 302 u Champlain Towers Southu, a fiksni telefon im obično stajao tik do kreveta, navodi se u izvještaju. Njihov stan urušio se u četvrtak rano ujutro. 

Obitelj čeka izvještaj o bizarnim pozivima. 

TRAGEDIJA NA FLORIDI Već je krenuo kući, ali djevojka ga je nagovorila da prenoći. Par sati kasnije urušila se zgrada

Fortuna Smukler, koja je odrasla s tri kćeri para Notkins, rekla je za Miami Herald da je počela gubiti nadu kad je saznala da par živi u stanu br. 302.

- U ovom bi trenutku bilo čudo da su živi ... nadamo se čudu - rekla je.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare