To je to što me zanima!

'S Mostom nije romantično ni lako, ali nikakvih sukoba nema'

Dodao je kako Domoljubna koalicija i Most razgovaraju o svim situacijama, pa i o kadroviranju, ali i da se pokazalo kako su o svemu o čemu su razgovarali postigli dogovor...
Vidi originalni članak

– Nikakvog ultimatuma ili napuknuća odnosa između Domoljubne koalicije i Mosta nema - rekao je prvi potpredsjednik Vlade i čelnik HDZ-a Tomislav Karamarko na obilježavanju 26. obljetnice osnutka HDZ-a za bivšu Općinu Županja, piše Večernji list.

Dodao je kako predstavnici Domoljubne koalicije i Mosta razgovaraju o svim situacijama, pa tako i o kadroviranju, ali i da se dosad pokazalo kako su o svemu o čemu su razgovarali postigli dogovor.

– Da je lako i romantično, nije. Međutim, nema ultimatuma i teorija zavjere. Mogu biti nezadovoljan što neka kadrovska rješenja nisu i ranije donesena poput SOA-e ili nekih u policiji koji i danas rade iako su bili s jednom nogom na drugoj strani zakoni. Kolege iz Mosta moraju sami sagledati situaciju da se to i napravi – rekao je Karamarko.

Na upit do kuda se stiglo s imenovanjem novog ministra branitelja, rekao je kako Domoljubna koalicija ima svoga kandidata za ministra branitelja te da i taj prijedlog mora proći uobičajenu proceduru, odnosno, usuglašavanje s Mostom kao i razgovor s Oreškovićem.
 

Idi na 24sata

Komentari 193

  • svrakoc 01.03.2016.

    Opet jubilarna 26.

  • toreador 01.03.2016.

    Čime smo zaslužili sve ovo pitam se.Ovu tzv.vladu treba maknuti.Premijera nigdje,KGK ide po svijetu i troši lovu poreznih obvezika a za šta?Dosta je toga.Oni jednostavno neznaju šta trebaju uraditi ne da bi nam bilo bolje nego da nam ostane ovako kako je sada.Ne cvjetaju nam ruže ali bojim se da ne doživimo grčki scenarij.

  • moral 01.03.2016.

    Karamarko, sve potpisujem. Mostovci neznaju bi li piškili ili kakili, a najgore je to što ljudima to svakodnevno sugeriraju sa svojim izjavama, Lenja Strinić i Kovačić su primjeri za to!

Komentiraj...
Vidi sve komentare